Furkan Andıç ve Buse Meral "Cadı" filminde buluştu! Çekimler başladı!

Televizyon ekranının genç isimlerinden Buse Meral ve Furkan Andıç Cadı adlı filmde buluşuyor. Peki Cadı filmi ne zaman vizyona girecek? Cadı filminin konusu ne? Cadı filminde kimler rol alacak? Cadı filmi nerede çekilecek? Cadı filmi uyarlama mı? Furkan Andıç kimdir? Buse Meral kimdir?

Volkan Usta
08 Eylül 2023 - 15:27
Kültür Sanat

Ekranların sevilen isimlerinden Buse Meral ve Furkan Andıç "Cadı" filminin başrolleri oldu. İşte detaylar!

23-09/08/whatsapp-image-2023-09-07-at-151303-576x1024.jpeg

Hüseyin Rahmi Gürpınar‘ın aynı isimli romanından uyarlanan ve başrollerini Furkan Andıç ve Buse Meral’in paylaştığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Antalya Film Forum‘un desteklediği “Cadı” filmi sete çıktı.

WOW Studios’un ilk uzun metrajlı filmi olacak olan “Cadı” filminde Gürpınar edebiyatı, dönemin İstanbul’unu, insanlarını ve kültürel dokusunu yaratıcı ve özgün şekilde yansıtırken, film, izleyiciyi gerilim, gizem ve romantizmle dolu heyecan verici bir yolculuğa çıkaracak.

23-09/08/cadi_-huseyin_rahmi_gurpinar-_kapak.jpg

Erman Bostan‘ın yazıp yönettiği Cadı, Osmanlı İmparatorluğu’nun çöküş döneminde geçen bir “lanetli ev” söylentisine dayanıyor. Kasvetli bir İstanbul konağına istemeden gelin olarak giden Fikriye ve konağın gizemli efendisi Naşit Nefi Efendi geçmişin karanlık sırlarına doğru bir yolculuğa çıkacaklar. Filmde Furkan Andıç ve Buse Meral‘in yanı sıra Çağdaş Onur Öztürk, Nur Sürer, Hüseyin Soysalan, Süreyya Kilimci, Elif Ürse, Cengiz Orhonlu, Manolya Maya ve Dilara Duman gibi isimlerde yer alacak.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin