Furkan Andıç ve Melisa Şenolsun aynı projede mi yer alacak?

Amerikan yapımı “Queen Sugar” dizisinin yerli versiyonu için hazırlıklar başladı... “Kraliçe” adıyla yayınlanacağı iddia edilen dizinin başrolleri için Furkan Andıç ve Melisa Şenolsun’a teklif götürüldü. Peki ikili teklifi kabul edecek mi? Furkan Andıç kim? Melisa Şenolsun kim? 'Kraliçe'nin konusu ne? 'Kraliçe' dizisi uyarlama mı?

Mednova ve Medyapım'ın ses getiren ortak projesi 'Sadakatsiz' dizisinin ardından yeni bir dizi uyarlaması daha geliyor...

İLGİLİ İÇERİK

Amerikan yapımı 'Queen Sugar' dizisinin 'Kraliçe' adıyla uyarlaması çekileceği planlanan proje için kadro oluşturulmaya başlandı. Başroller için teklif götürülen isimler arasında Furkan Andıç ve Melisa Şenolsun da yer alıyor. 

İLGİLİ İÇERİK

'Kraliçe' dizisinin konusu ne?

Uyarlaması yapılacak dizinin Amerika versiyonunda; NBA’de forma giyen kocasının karıştığı skandalla sarsılan, hemen ardından babasının ölüm haberini alan bir kadının aile evine dönmesiyle tüm aile üyelerinin şeker kamışı tarlasını yönetmek üzere bir araya gelmesini konu alıyor. Türk versiyonunda ise bizi nelerin karşılayacağı merak konusu...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin