Furkan Dede Yerine Kim Geldi? Survivor Ekstra’yı Kim Sunacak?

Furkan Dede yerine kim geldi? Bundan sonraki süreçte Survivor Ekstra programının sunucusu kim olacak? İşte Furkan'ın yerine gelen isim ve son durum.

Oğulcan Özsezgi
19 Nisan 2021 - 16:22
Gündem

Survivor Ekstra programının sunucusu olarak öne çıkan Furkan Dede, son birkaç bölümdür ortada yok. Ünlü ismin programı sunmayı bırakın hiç paylaşım yapmadığını da görüyoruz. Haliyle Furkan Dede’nin bundan sonraki aşamada programı sunup sunmayacağı da merak ediliyor. Özellikle Furkan Dede yerine kim geldi sorusunun çok sık sorulduğunu görüyoruz.

Daha önce bu konuda gelişmeleri paylaşmıştık. Şimdi gelin yeni gelişmelere bakalım ve ünlü sunucunun yerine kimin geldiği konusunda paylaşılan bilgileri değerlendirelim.

Furkan Dede Yerine Kim Geldi? Açıklama Yapıldı mı?

Önce süreç nasıl işlemişti ondan bahsedelim. Nisan ayının başlarında yayınlanan Survivor Ekstra bölümlerinde, Furkan Dede’nin bir anda yayından çekildiğini gördük.

Yerine Murat Özarı gelmiş ve ünlü sunucunun belinden geçirdiği rahatsızlık nedeniyle programı sunamayacağını belirtmişti. Bu açıklamanın yapılmasının ardından ünlü ismin bir süre sonra geri geleceği konusunda da açıklama yapılmıştı.

Fakat geri dönüş tarihi hakkında bilgi verilmemişti. Bu açıklamadan sonra uzun bir süre daha Murat Özarı sunuculuğu üstlendi. Fakat bir yandan da Survivor Ekstra’yı kim sunacak soruları sorulmaya başlandı. 18 Nisan tarihinde yayınlanan programda da bu soru cevap buldu.

21-04/19/hakan-hatipoglu.jpg

 

Daha önce yarışmaya da katılmış olan isimlerden biri olan Hakan Hatipoğlu, yeni sunucu olarak karşımıza çıktı. Hakan Hatipoğlu programı açarken de konu hakkında kısa bir açıklamada bulundu.

Kesin olarak Furkan Dede ayrıldı demeyen ünlü isim, Furkan’ın bir rahatsızlığı olduğunu söyledi ve bir süre programı kendisinin sunacağı açıkladı. Bu açıklama demek oluyor ki uzun bir süre Furkan geri dönemeyecek.

En azından şu an için gözüken o. Tamamen programdan ayrıldı mı bilemiyoruz ama en azından şu an için Furkan Dede yerini kim geldi sorusunun cevabını almış olduk. Bu konuda yeni bir açıklama yapılacak olursa, biz de bilgi vereceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin