Alev Alev Final mi Yapıyor? Final Tarihi Değişti mi?

Alev Alev final mi yapıyor soruları gündeme gelmeye başladı. Aslında 30.bölümle final yapması beklenen dizi için şok bir karar alındığı ortaya çıktı.

Oğulcan Özsezgi
19 Nisan 2021 - 16:00
Gündem

Show TV, sezon finallerine yaklaştığımız şu günlerde ardı ardına dikkat çeken kararlar alıyor. Kanalın; Çukur, Ramo, Arıza gibi diziler için final kararı aldığı açıklanmıştı. Bu diziler için alınan kararlar sonrasında Güldür Güldür Show için de gün değişikliği kararı alındığı söylenmişti. Şimdi ise bir başka dizi için benzer bir karar alındığı ortaya çıktı. Bu sefer de Alev Alev final mi yapıyor soruları gündemde.

İşin aslı ne ve dizinin final durumu hakkında nasıl bilgiler var bunları değerlendirelim. Çünkü söylenene göre belirlenen final tarihi için de bir değişiklik söz konusu.

Alev Alev Final mi Yapıyor? Erken Final Kararı

Normalde dizinin sezon sonuna kadar devam edeceği açıklanmıştı. Zaten dizinin final yapacağı söylenmişti ama en azından sezon sonuna kadar devam edeceği ve birkaç bölüm daha çekileceği söylenmişti. İlk paylaşılan dizinin 30.bölümde final yapacağı bilgisi olmuştu.

30.bölüm beklentisi ise bugün itibariyle değişmiş oldu. Öyle ki zaten final kararı aldığı söylenen dizinin reytinglerinde düşüşlerin devam ettiği ortaya çıktı.

Reytinglerde düşüş devam edince kanalında finali öne çekme kararı aldığı söylendi. Bunun neticesinde de Alev Alev final bölümü 26.bölüm olarak belirlendi. Aslında 30.bölümde final yapması beklenen dizi böylece sezon sonunu göremeden final yapmış olacak.

21-04/19/alev-alev.jpg

Tam 4 hafta önceden gelen final şaşırttı diyebiliriz. Finalin öne alınacağının söylenmesi sonrasında yeni bir tartışma konusu da gündeme geldi.

Açıkçası Alev Alev final mi yapıyor sorusundan daha çok Show TV’nin son aldığı kararlar konuşuluyor. Böyle bir karar alınmasıyla beraber kanalda adeta dizi kalmamış olacak. Muhtemelen Show TV yeni sezon için yeni dizilerle beraber start verecek. Konuşulan birkaç dizi zaten var. Bakalım yeni sezonda kanaldan daha neler göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin