Camdaki Kız Muzaffer Gözüktü! İşte İlk Görüntü

Camdaki Kız Muzaffer kim net olarak anlaşıldı. Karakteri kimin canlandıracağı da kesin olarak ortaya çıkmış oldu. Yayınlanan yeni fragmanda önemli detaylar var.

Oğulcan Özsezgi
19 Nisan 2021 - 00:52
Gündem

Camdaki Kız, ilk iki bölümde hikayenin temelini anlatmış olsa da 3.bölümle beraber dizi hareketlenmeye başlayacak. Dizinin bu bölümünde çok merak edilen bir karakteri olan Muzaffer de ortaya çıkacak. Hatta yeni yayınlanan fragmanla beraber Camdaki Kız Muzaffer kim net olarak ortaya çıktı. Karakter ilk defa kesin olarak gözüktü ve iddialar da doğru çıktı.

Daha önce bu karakterin dizideki rolünün ne olduğu konusunda bilgi paylaşımı yapmıştık. Şimdi yeni fragmanla beraber yeni karakterin ilk görüntüsünü de paylaşacağız.

Camdaki Kız Muzaffer, Enis Arıkan Olacak

Yayınlanan yeni fragmanda Muzaffer’i canlandıran isim Enis Arıkan olarak gözüküyor. Zaten güçlü iddialarda da bu isim üzerinde durulmuştu. Enis Arıkan’ın canlandıracağı karakterin, daha önceki yazıda da söylediğimiz gibi sırtında bir kambur olduğunu da anlıyoruz.

21-04/19/camdaki-kiz-muzaffer-kim-3.jpg

Bu da demek oluyor ki hikaye kitabın dışına çok çıkmamış olacak. Enis Arıkan gibi ünlü bir ismi bu rolde görmek güzel olacak. Daha çok komedi ile bağdaştırdığımız bir isim olmasına karşın bu sefer ünlü ismi daha derin bir rolde görmüş olacağız.

Camdaki Kız Muzaffer karakteri ile beraber dizi daha da güçlenecek orası kesin. Yeni bölümler de daha neler olacak merakla bekliyor olacağız. 3.bölümde işlerin biraz daha karıştığını anlayabiliyoruz. Yeni bölümde hem Muzaffer karakterini daha iyi anlayacağız hem de Sedat karakterinin yakalanmasından sonra neler yaşanacak bunu göreceğiz.

Ayrıca 2.bölümde yaşananlardan sonra da Nalan’ı zor günler bekliyor gibi gözüküyor. Annesi, Nalan’ı epey bir sıkacak gibi gözüküyor. Bakalım yeni bölümü büyük bir merakla bekliyoruz. Yeni bir fragman daha gelir mi onu bilemiyoruz ama ikinci fragmanı da ekleyelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin