Furkan Kızılay'ın yeni dizisi Aslan Ailem oldu

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Havuç karakteriyle tanınan Furkan Kızılay'ın yeni dizisi Aslan Ailem oldu. Geçtiğimiz ay herhangi bir dizi projesinde yer almadığını söyleyen Kızılay, Aslan Ailem dizisinin 8. Bölüm fragmanında herkesi şaşırttı.

Berfu Gürle
07 Aralık 2017 - 10:40
Gündem

ES Film'in yapımcılığını üstlendiği TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizi Aslan Ailem'e sürpriz bir oyuncu dahil oldu. En son Survivor ve döner reklamında yer alan Furkan Kızılay'ın yeni dizisi Aslan Ailem oldu.

17-12/07/aslan-ailem-furkan-kizilay-katildi-1512632248.png

Aile komedisi olarak ekranlara gelen ve içinde aşkında yer aldığı Aslan Ailem'in oyuncu kadrosunu Zerrin Sümer, Benian Dönmez, Hakan Salınmış, Ferdi Sancar, Akın Akınözü, Fırat Altunmeşe, Bora Akkaş, Levent Özdilek, Burcu Özberk, Esra Sönmezer, Eda Şölenci, Mehmet Şeker ve İpek Özağan’ın paylaşıyor. Senaristliğini Nuray Uslu ve Ayça Mutlugil’in kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Ömer Uğur yapıyor.

17-12/07/aslan-ailem-furkan-kizilay.png

Çekimlerinin Poyrazköy ve çevresinde yapılan Aslan Ailem'de doğa, aile bağları ve saf sevgi seyirci ile buluşuyor. Yayınlanan son fragmanında Furkan Kızılay'ın diziye dahil olması oldukça heyecan yaratırken diziye Rıfkı karakterini canlandırarak geliyor.

İşte o fragman:

Aslan Ailem 8. Bölüm Fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin