Usta oyuncu Fatma Girik 75. yaş gününü dolmuş durağında kutlayacak

'Yeşilçam'a Saygı' kapsamında 'Nice Mutlu Yıllara, Şoför Nebahat Abla' etkinliği ile usta oyuncu Fatma Girik 75. yaş gününü dolmuş durağında kutlayacak.

Berfu Gürle
07 Aralık 2017 - 12:00
Kültür Sanat

Yeşilçam'ın usta oyuncularından olan Fatma Girik için bir organizasyon gerçekleştirilecek. İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği’nin “Yeşilçam’a Saygı” etkinlikleri kapsamında organize edeceği 'Nice Mutlu Yıllara, Şoför Nebahat Abla' etkiliğinde Usta oyuncu Fatma Girik 75. yaş gününü dolmuş durağında kutlayacak. Şoför Nebahat adlı filmde başrollerini paylaştığı İzzet Güna ile yıllar sonra buluşacak olan usta ikili filmin temasını 50 yıl sonra yeniden yaşatacak.

17-12/07/usta-oyuncu-fatma-girik-75-yas-gununu-dolmus-duraginda-kutlayacak.jpg

Nostajinin buram buram kokacağı organizasyonda kişi başı 250 kuruş ücretli, Taksim-Emirgan dolmuş durağı da, klasik araçlara dama ve taksimetre takılarak canlandırılacak. Fatma Girik o günlere gerek kostümü gerek kullandığı 1952 model aynı otomobiliyle direksiyon başına geçecek. 

17-12/07/nebahat-abla-fatma-girik-1512637299.jpg

Gerçekleşecek organizasyonda filmde oyuncu olarak yer alan Sami Hazinses'e ait dillere pelesenk olan eseri “Şoför Nebahat” eşliğinde usta oyuncunun Yeşilçam'da 60. yılı ve 75. yaş günü kesilecek pasta ile kutlanacak.

İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği’nin ev sahipliği yaptığı organizasyonda ayrıca geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz ve filmin 1960’lı yıllarda çekilen ilk serisinin başrol oyuncusu olan usta isim Sezer Sezin de anılacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin