Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu'dan yeni dizi geliyor!

Star tv bu sezon ekranlara veda edecek İstanbullu Gelin'in yerine yayınlanacak yeni dizisini hazırlıyor. Yeni dizi Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu'dan geliyor!


11 Mart 2019 - 11:27
Yeni Bölüm

Star tv ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 31 Mayıs akşamında yayınlanacak son bölümü ile ekran macerasına veda edeceği haberlerinin ardından, sevilen dizi yerine gelecek olan yeni dizi hazırlığı başladı. 

İstanbullu Gelin dizisinin de yapımcısı olan O3 Medya, yaz sezonu için yeni bir dizinin hazırlıklarına başladı.

Aslı Bekiroğlu ve Furkan Palalı'dan yeni dizi geliyor!

Cast çalışmaları devam eden dizide, eşi tarafından ansızın terk edilince 6 yaşındaki Kayra adındaki kızına hem annelik, hem de babalık yapmak zorunda kalan ve ünlü bir gözlük firmasının sahibi olan Nejat'ın renkli hikayesi anlatılırken,  Nejat'ın hayatına tesadüfen giren Suna, tüm dengeleri değiştirecek.

Barış Erçetin'in yönetmen koltuğuna oturacağı, "Annemi Beklerken" dizisinin senaristliğini Pınar Ordu üstlenirken, projenin başrol karakterleri olan Nejat ve Suna için de ünlü oyuncular Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu ile imza aşamasına gelindiği öğrenildi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin