Furkan Palalı'nın yeni dizisinin yayın tarihi belli oldu! Benim Tatlı Yalanım ne zaman başlıyor?

Star Tv ekranlarının yeni dizisi Benim Tatlı Yalanım ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Nurşah
23 Mayıs 2019 - 14:49
Gündem

Başrollerinde Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer'in yer aldığı Benim Tatlı Yalanım dizisi yaz aylarımızı renklendirmek için gün sayıyor! Merakla beklenen dizinin yayın tarihi belli oldu! Benim Tatlı Yalanım ne zaman başlayacak?

19-05/23/benim-tatli-yalanim-yayin-tarihi.jpg

Benim Tatlı Yalanım ne zaman başlıyor?

Sevilen isimlerin kadrosunda yer aldığı Benim Tatlı Yalanım dizisi, şimdiden büyük bir merak uyandırdı bile. Furkan Palalı'yı Nejat, Aslı Bekiroğlu'nu Suna karakterleri ile izleyeceğimiz dizinin yayın tarihi de en sonunda belli oldu! 

19-05/23/benim-tatli-yalanim-ne-zaman.jpg

Hayranları tarafından birbirlerine yakıştırılan ikilinin başrolde yer aldığı Benim Tatlı Yalanın, 13 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00'de Star Tv ekranlarında izleyici karşısında olacak ve ilk sınavını verecek... 

19-05/23/benim-tatli-yalanim-oyuncular.jpg

Benim Tatlı Yalanım oyuncuları

Dizinin başrollerinde Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve sevilen çocuk oyuncu Lavinya Ünlüer yer alıyor... Yaz ekranlarının sıcacık konusu ile izleyenleri etkileyecek olan bu aile dizisinde başrol oyuncularına; Aslı İnandık, Cem Zeynel Kılıç, Sadi Celil Cengiz ve Seda Türkmen eşlik edecek...

Benim Tatlı Yalanım fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin