Şevval Sam'dan Yasak Elma sezon finaline ilişkin meraklandıran açıklama!

Yasak Elma dizisinin başarılı ismi Şevval Sam sezon finali heyecanını artıracak bir açıklamada bulundu!

Nurşah
23 Mayıs 2019 - 12:01
Gündem

Fox Tv ekranlarının entrika dolu konusu ise kısa sürede dikkatleri üzerine çeken dizisi Yasak Elma'da sezon finali heyecanına sayılı gün kaldı! İlgiyle takip edilen dizide Ender karakterini canlandıran başarılı isim Şevval Sam sezon finali ile ilgili meraklandıran bir açıklamada bulundu!

19-05/23/yasa-elma-sezon-finali-aciklamasi.jpg

Yasak Elma heyecan dolu bir sezon finali ile ekranlarda olacak!

Geçtiğimiz pazartesi akşamı ekrana gelen son bölümde, dizinin sevilen karakterleri Zeynep ve Alihan'ın vedalarını izledik. Hikayeleri bittiği için Yasak Elma'dan ayrılan Onur Tuna ve Sevda Erginci'nin bu durumu, izleyiciler ve özellikle ZeyAl fanları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı...

19-05/23/yasak-elma-sevval-sam-aciklama.jpg

Bu gelişmelerin ardından Yasak Elma'da sezon finali heyecanına sadece 4 gün kaldı... 27 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak olan sezon finali için soluklar tutuldu. Dizide Ender karakterini canlandıran güzel oyuncu Şevval Sam, geçtiğimiz gün Akmerkez'de görüntülendi ve Yasak Elma final bölümü için çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sözcü'de yer alan habere göre; başarılı isim şunları söyledi:

Çok heyecanlı ve beklenmedik bir final olacak, önümüzdeki sezona taşıyacak güçlü bir final olacak bakalım neler olacak...

19-05/23/yasak-elma-sezon-finali.jpg

Yasak Elma'nın 3. sezonunda kadroya Hülya Avşar ve Kerem Bursin'in katılacağına dair gündeme gelen iddialarla ilgili olarak ise Şevval Sam, şu açıklamalarda bulundu:

Orada başka bir hikaye olmuş oradan bu yorum çıkartılmış duyduğum kadarıyla tam detaylı bilmiyorum ama zannetmiyorum o duruma yapımcı karar verir

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin