Sanem Can'ın gitmesine engel oluyor! Yeni bölüm fragmanı CanEm'cileri sevindirecek!

Star tv ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı..

Merve Mutlu
23 Mayıs 2019 - 12:00
Yeni Bölüm

Başrollerini Can Yaman ve Demet Özdemir'in paylaştığı, Star tv ekranlarının romantik komedi dizisi Erkenci Kuş'un 43. bölüm fragmanı yayınlandı. CanEm'cileri sevindirecek detaylar yeni bölümde ortaya çıkıyor.. 

19-05/23/canem.png

Erkenci Kuş yeni bölümde Sanem'den beklenmeyen atak.. 

Ekranlarının sevilen dizisinin yeni bölümünde: Sanem ve Yiğit'in konuşması Can'ın ilgisini çekiyor. Defteri kimin yaktığı konusu hala havada kalırken, Can Yiğit'in itiraf ettiğini düşünerek Sanem'e "Söyledi mi?" diyor. Sanem'in "Söyledi, mutlu musun? Rahatladın mı?" diyerek tepki göstermesi Yiğit'in başka şeyler de söylediğini düşündürüyor. 

19-05/23/sanem.png

Yiğit hâlâ Sanem'i ikna etme derdindeyken, Can'ın "Sanem hiçbir zaman seni sevmedi Yiğit. Hiçbir zaman da sevmeyecek" sözleri ortamı geriyor. 

Ofistekiler ve Can'ın babası, Sanem ve Can arasındaki buzların erimesi için elinden geleni yapmaya devam ediyor. Can'ın babası da ekibin planına uyarak Sanem'e bir bebek emanet ediyorlar. Sanem nasıl başa çıkacağını bilmediği bu durumun içinde kalırken, Can da o anlarda yanında oluyor. İkilinin yakınlaşmasını kameralardan izleyen ekip bu kez başaracak mı?

19-05/23/erkenci-kus.png

CanEm'ciler sevinecek!

Eğlenceli anlar yaşayan ikili sorunsuz bir şekilde anlaşıyorlar. Can gitme hazırlıkları yapmaya devam ediyor. Ancak Sanem bu kez Can'ın gitmesine engel olmaya çalışıyor. "O Can Divit artık hiçbir yere gidemez!" diyen Sanem, Can'ın gitmek için hazırlık yaptığı teknesini basarak "Hiçbir yere gidemezsin Can Divit" diyor.. 

Erkenci Kuş 43. bölüm 2. fragmanı yayınlandı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin