Gabby'nin Hayal Evi 4. sezonuyla geri döndü! Yeni sezon konusu, fragmanı

Netflix dizisi Gabby'nin Hayal Evi (Gabby's Dollhouse) 4. sezon bölümleriyle geri döndü! Yeni sezon konusu, fragmanı, bölümleri...

Gabby ve sevimli kediler geri döndü! Gabby's Dollhouse'un tüm yeni bölümleriyle mükemmel bir eğlenceye hazır olun!

İzleyiciye sevimli kediler, garip el işleri, rengârenk ve sihirli bir dünya ile çok daha fazlasını sunan live-action animasyon dizisi "Gabby'nin Hayal Evi (Gabby's Dollhouse)" 4. sezon bölümleriyle geri döndü!

İlk sezonu 05 Ocak 2021, ikinci sezonu 10 Ağustos 2021, üçüncü sezonu 19 Ekim 2021'de yayınlanan dizinin 4. sezon bölümleri 01 Şubat 2022 Pazartesi tarihinden itibaren Netflix platformundan takip edilebiliyor.

Yeni sezon toplam 8 bölümden oluşuyor.

GABBY'NİN HAYAL EVİ 4. SEZONDA NELER OLACAK?

Süper Okuyucular ve Umizumi Takımı'nın arkasındaki Traci Paige Johnson ve Jennifer Twomey'in ortak yaratıcıları olduğu Gabby'nin Hayal Evi'nin yeni sezonunda; Gabby önderliğinde yeni dersler ve sürprizlerle dolu maceralara atılan Pandy, Çılgın Kedi, Kekedi, Karton Yavru Kedi ve diğer sevilen dostlara Floyd da eşlik ediyor.

Sezon boyunca; Cakey'nin cupcake kuzenleriyle tanışmaktan Dollhouse'da bir safari macerasına kadar her köşede yeni bir keşif izleyiciyi bekliyor!

Sezonun, süreleri 23 ila 24 dakika arasında değişen bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 4. Sezon 1. Bölüm: "Kekedi'nin Kapkek Kuzenleri" (23 dk.)
- 4. Sezon 2. Bölüm: "Mır-şembe Günü" (24 dk.)
- 4. Sezon 3. Bölüm: "Hayal Evi'nde Safari" (24 dk.)
- 4. Sezon 4. Bölüm: "Pofuduk Pofuran" (24 dk.)
- 4. Sezon 5. Bölüm: "Abra-kedi-dabra" (24 dk.)
- 4. Sezon 6. Bölüm: "Peri Festivali" (24 dk.)
- 4. Sezon 7. Bölüm: "Hayal Evi Peri Masalları" (24 dk.)
- 4. Sezon 8. Bölüm: "Paskalya Kedicik Tavşanı" (24 dk.)

22-02/01/gabbys-dollhouse-4-sezon-afis.jpeg

Sezonun açılış bölümünde; kuzenler bir aradayken; Fırıncık, Tanecik, Ezme Badem ve Fincan Kek leziz atıştırmalıklar ve sarılma saldırısıyla dolu güzel bir gün için Kekedi ve Hayal Evi'ni ziyaret ediyor.

GABBY'NİN HAYAL EVİ ÇOĞU ÜLKEDE NETFLIX İLK 10'DA!

İskandinav ülkeleri (Danimarka, İsveç, Norveç) başta olmak üzere İngiltere, Türkiye, Kanada ve Avustralya gibi çeşitli ülkelerde çocuklar kategorisinde ilk 10'da haftalar boyunca gezinen Gabby's Dollhouse'un oyuncu ve seslendirme kadrosu Laila Lockhart Kraner, Tucker Chandler, Juliet Donenfeld, Donovan Patton, Maggie Lowe, Sainty Nelsen, Eduardo Franco, Tara Strong, Secunda Wood ve Carla Tassara'dan oluşuyor.

22-02/01/gabbys-dollhouse-4-sezon-foto-izle.jpeg

"Gabby's Dollhouse" (Netflix) 4. Sezon Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin