Gaddar 1. bölümüyle bu akşam Fox'ta başlıyor! Gaddar oyuncuları kimler? Kim, kimdir?

Fox'un bu akşam 1. bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizisi Gaddar iddialı senaryosuyla izleyiciyle buluşuyor. Gaddar dizisi oyuncuları kimlerdir? Gaddar dizisi konusu nedir? Gaddar 1. Bölüm ne zaman başlayacak? Gaddar dizisi hangi gün başlıyor? Gaddar Dağhan'ı kimdir? Çağatay Ulusoy kimdir? Gaddar Aydan kimdir? Sümeyye Aydoğan kimdir? İşte detaylar!

Volkan Usta
19 Ocak 2024 - 14:00
Kültür Sanat

Fox'un hikayesiyle iddialı şekilde sezona başlayacak olan Gaddar, bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Gaddar dizisi konusu nedir? Gaddar oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Gaddar dizisi 2. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Sizler için derledik...

İLGİLİ İÇERİK

İşte detaylar! Gaddar dizisi oyuncularını yakından tanıyalım!

Dağhan (Çağatay Ulusoy): Sevdiklerini korumak için Dağhan’ın önünde tek bir seçenek var: Gaddar olmak. Kötülerle savaşırken onlar gibi olmalı, beyaz ya da gri değil simsiyah.

Aydan (Sümeyye Aydoğan): Lafını sakınmayan, haksızlığa gelemeyen, biraz hırçın ve ne kadar aşık olsa da bir erkeğin karşısında dediğim dedik biri. Kararlarını kendi veren biri olmaktan asla vazgeçmiyor. İşte onun hayatını şekillendirecek olan şey bu olacak.

Müdür (Onur Saylak): Gizemli, alayacı, tekinsiz bir adam. Sokağın kurallarını bilir ama mafyatik görünmez. Şirket adı verilen gizli ve yasadışı bir yapılanmanın ikinci adamı. Tanıyanlar ona "Müdür" diyor. Emrinde onlarca kiralık katil var. 

Davut (Hakan Salınmış): Dürüst, vicdanlı bir adam Davut. İlgisiz bir adam değil, çocuklarınn dağılmasına üzülüyor, ama olmamış, toparlayamamış. Dağhan'ın çekip gidişi de üzmüş onu, umutsuzluğa düşmüş, hayatı da biraz koyuvermiş. 

Fatma (Laçin Ceylan): Her anne gibi çocuklarını seviyor ve onlarla ilgili önemli şeyleri babalarından gizlemek gibi bir huyu var. Küçük bir alınganlığı büyütüp bir "inat" haline dönüştüren bir tarafı da var.

Rüzgar (Fatih Berk Şahin): Tam bir laf ebesi, alaycı, hiçbir şeyi sallamıyor. Sevimli, cana yakın bir tip. Abisi gittikten sonra başıboş kalıyor, çok hazzetmediği okulu da bırakıyor. Para kazanmak için çeşitli "pis" işlere bulaşıyor.

Şengül (Müge Bayramoğlu): Sakin, uysal bir kadın Şengül. Kimseye muhtaç olmadan oğlu için ayakta kalmaya çabalıyor. Çoğu zaman da başarısız oluyor. Bazen umutsuzluğa kapılabiliyor, depresyona girmeye de meyilli. 

Yağmur (Itır Esen): Dağhan’ın kız kardeşi. Gözü yükseklerde olmayan, ailesini seven, sessiz sakin biri. Enver’e âşık oluyor. Zamanla onun zalim yönünü keşfetse de değiştiremeyecek.

Enver (Alper Çankaya): Babası Ekber hep ezmiş onu. Bu yüzden iş demek aslında biraz da babasına meydan okumak anlamına geliyor. Babasından daha büyük bir isim olmak istediği için de ortalığı karıştırıp mekanlara çökmeye çalışıyor. Yağmur'a çok aşık.

Kurt (Uğur Yıldıran): Sessiz, sakin değişik bir tip. Sadece çubuk krakerle besleniyor. Hayatıyla ilgili hiç bir şey bilmiyoruz. Kendi de bilmiyor muhtemelen.

Ekber (Erdal Özyağcılar): Enver’in babası. Her ne kadar oğluna ve çevresine karşı “ilkeli” kabadayıyı oynasa da gerçekte tam bir zalim.

Gaddar’ her cuma saat 20.00’de FOX’ta!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin