Merve Mutlu
02 Şubat 2021 - 16:40
Gündem

Dünyaca ünlü içerik platformu Netflix'in furyasıyla yarışan yerli içerik platformları arasına resmi olarak dahil olan Gain Medya adlı dijital içerik platformu için hazırlanan bir dizi daha belli oldu. 

21-02/02/gain.png

Yepyeni bir video izleme deneyimi sunma amacıyla 30 Aralık’ta yayın hayatına başlayan GAİN, hafızalara Özgecan Aslan'ın vahşice katledilmesi nedeniyle 30 TV kanalında birden eşzamanlı olarak #özgecaniçin yazısı ile logo dahi kullanmadan ekran karartma yaptırması ile kazınan Filli Boya'nın eski sahibi Gözde Akpınar tarafından kuruldu.

Gain Medya'dan Ex Aşkım dizisi geliyor! 60 ünlü oyuncu rol alacak!

21-02/02/yigit-kirazci.jpg

Televizyon dünyasının ünlü isimlerinden Cem Aydın'ın yönettiği Gain platformunun dizilerinden biri de Ex Aşkım oldu. 5 ila 10 dakikalık 24 bölümden oluşacak olan diziyi Devrim Yalçın, Hande Türkel, Başaran Şimşek ve Yunus Ozan Korkut'un yönetecek. Kafe konseptinde çekilecek olan dizinin bir bölümünde Yiğit Kirazcı ile Sahra Şaş partner olacak. Begüm Akkaya ve Ali İl'in de rol aldığı dizide toplam 60 oyuncu görev alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin