Gain Önemli Bir İndirim Kampanyası Düzenledi

Gain indirim kampanyası duyuruldu. 30-31 Aralık tarihlerinde geçerli olacak olan indirim kampanyası kapsamında yıllık üyelik ücretleri ciddi bir şekilde düşüyor.

Dijital platformların yükselen yıldızlarından biri olan Gain, çok iddialı yapımlarla izleyicilerin karşına çıkıyor. Kısa süre içerisinde ses getiren platform yakın zamanda birinci yılını da dolduracak. İlk yıl şerefine de Gain indirim kampanyasının sunulduğunu göreceğiz.

Platforma üye olmak isteyen ancak bu zamana kadar paket satın almamış olan kullanıcılar için Premium üyeliklerde çok büyük bir fırsat söz konusu. İndirim kampanyası için detaylara geçelim.

Gain İndirim Kampanyası Detayları

Normal şartlar altında Gain, yıllık paket fiyatlarında aylık olarak 13,90 TL üyelik fiyatına sahip. 13,90 TL ile 12 Ay üyelikle beraber 166 TL gibi bir yıllık ödeme yapılması gerekiyor.

Fakat indirim sonrasında bu durum değişecek. İndirim sonrasında aylık ücret 3,90 TL’ye kadar indirildi. Yıllık olarak ise kullanıcıların sadece 46,80 TL ödemesi gibi bir durum söz konusu olacak.

Gain indirim kampanyasının ise sınırlı bir süre boyunca geçerli olacağını ekleyelim. İlk kısımda da söylediğimiz gibi 1.yıl dönümüne özel olan yapılan bir indirim var. Premium üyelik satın almak ve tüm içeriklere ulaşmak isteyenlerin, 30 Aralık ile 31 Aralık tarihlerinde üyeliğini satın almış olması gerekiyor.

21-12/29/gain.jpg

1 Ocak itibariyle yeniden fiyatlar eski durumuna dönecek ve Gain indirim kampanyası da son bulacak. Sınırlı süre için yapılacak olan kampanya ne kadar başarılı olacak göreceğiz.

Ama şu var ki Ayak İşleri, 10 Bin Adım, Hamlet, Etkileyici gibi dikkat çekici yapımlarla beraber platform hızla yükseliyor. Bu kampanya sonrasında da üye sayılarını ciddi bir şekilde arttıracaklarını düşünüyoruz.

30-31 Aralık tarihlerinde geçerli olacak kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Gain resmi sitesi üzerinden üyeliklerini almaları gerektiğini de hatırlatalım ve yazımıza son verelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin