Galapagos nerede? Erkenci Kuş Sanem'in hayali olan yer hakkında...

Galapagos nerede? Erkenci Kuş dizisinde Sanem karakterinin hayali olan Galapagos Adaları hakkında...

Nurşah
03 Temmuz 2018 - 16:21
Gündem

Erkenci Kuş dizisinde Sanem'in hayali olan Galapagos Adaları hakkında merak edilenler yazımızda yer alıyor. Galapagos nerede

18-07/03/galapagos-adalari.jpg

Galapagos nerede?

Bilinen asıl ismi Colon Takımadaları'dır. Büyük Okyanus'un doğusunda bulunur ve Ekvador'a bağlıdır. Galapagos Adaları oldukça uzak ve izole bir konuma sahiptirler ve Güney Amerika kıtasının batısında yer alırlar.

Adalar grubunda 14 büyük ada, daha küçük 8 ada ve 40 tane adacık bulunur. Galapagos Adalarında yaklaşık olarak 25.000 kişi yaşar. Adalarda resmi dil olarak İspanyolca kabul edilmiştir. 

18-07/03/galapagos-albatros.jpg

Volkanik bir yapıya sahiptir ve bu özelliği nedeniyle bünyesinde kendisine ait pek çok canlı türü yaşamaktadır. Albatroslar, kara kaplumbağaları, pembe flamingoları ve sisteminde yaşayan pek çok canlı ile Galapagos, her sene yüzlerce turistin ziyaretçi akınına uğramaktadır...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin