Recep İvedik 6 ne zaman çıkacak? Şahan Gökbakar'ın yeni filminin çekimleri başlıyor!

Türk sinema izleyicisinin büyük beğenisini toplayan serinin 6. filmi geliyor! Merakla beklenen filmin çekimlerine önümüzdeki aylarda başlanacak.. Recep İvedik 6 ne zaman?

Nurşah
03 Temmuz 2018 - 17:57
Magazin

Recep İvedik 6 ne zaman vizyona girecek? Türk komedi sineması tutkunlarından büyük bir beğeni toplayan Şahan Gökbakar'ın sevilen filminin çekimlerine önümüzdeki aylarda başlanacak! İşte, merakla beklenen Recep İvedik 6 hakkındaki detaylar...

18-07/03/recep-ivedik-6-ne-zaman.jpg

Recep İvedik 6 afişi yayınlandı!

Şahan Gökbahar'ın geçtiğimiz ay instagram hesabı üzerinden paylaştığı Recep İvedik 6 filminin afişi, meraklı bekleyişteki takipçilerini de oldukça heyecanlandırdı. Yönetmenliğini Togan Gökbakar'ın yapacağı filmin afişinde yer alan "Coming soon" (Çok yakında) ibaresi de dikkatlerden kaçmadı...

18-07/03/recep-ivedik-6.jpg

Recep İvedik 6 ne zaman?

İlk filmi 2008 yılının Şubat ayında vizyona giren Recep İvedik serisinin 6.sı da önümüzdeki aylarda ekranlardaki yerini alacak. Büyük bir heyecanla beklenen filmin 2019 senesinin ilk aylarında beyazperdede olacağı tahmin ediliyor. Afrika konulu olacak yeni film ile yine oldukça eğlenceli dakikalar geçireceğiz gibi görünüyor.

Recep İvedik 6'nın çekimlerine ise Eylül ayında başlanması planlanıyor. Bursa - Karacabey'de çekimleri gerçekleşecek olan film için, oyuncu seçmelerine başlandığı da elimize ulaşan haberler arasında yer alıyor. Merakla beklenen film ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Recep İvedik 6 vizyon tarihi belli oldu!

(9 Haziran 2018 güncellemesi) 

18-07/09/recep-ivedik-6.jpg

Merakla beklenen komedi filminin vizyon tarihi ise Şahan Gökbakar tarafından sosyal medya hesabı instagram üzerinden yaptığı paylaşımla izleyicilerine duyuruldu... Recep İvedik 6 Şubat 2019'da izleyici karşısına çıkacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin