Titans dizisinden yeni Robin görselleri heyecan yarattı!

DC Universe platformuna gelecek olan Titans dizisi için yayınlanan Robin görselleri diziye dair ipuçları veriyor.

Warner Bros.'un açacağı yeni dijital platform DC Universe için hazırlanan ve gerçek oyuncularla çekilecek aksiyon türündeki "Titans" dizisinden haberler gelmeye devam ediyor.

TITANS'TA ROBİN'E İLK BAKIŞ!

Akiva Goldsman (A Beautiful Mind), Greg Berlanti (Arrow), Geoff Johns ve Sarah Schecter gibi isimlerin arkasında bulunduğu dizi için Robin karakterini gördüğümüz yeni görseller yayınlandı.

TITANS DİZİSİNİN KONUSU

Hikayesi DC evreninin her bir köşesinden toplanan ve yakın zamanda süper kahramanlar olarak göreceğimiz genç bir gruba odaklanan dizide Dick Grayson/Robin'in başını çekeceği Starfire (Anna Diop), Raven (Teagan Croft), Beast Boy (Ryan Potter) gibi karakterlerden oluşan takımın heyecan verici ve bol aksiyonlu kahramanlık hikayelerini izleyeceğiz.

Geçtiğimiz günlerde DC Universe'in sosyal medya hesaplarından paylaşılan Brenton Thwaites'in (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) hayat vereceği Robin görselleri hayranlara çok fazla detay vermese de dizinin tonu hakkında ipuçları veriyor.

18-07/04/titan-dizisi-robin.jpg

Kostüm, Robin'e hayat verecek aktör Thwaites'in üzerinde etkileyici dururken Robin'in yüzünün yara bere içinde olduğu dikkatlerden kaçmıyor.

Karanlık bir havanın hakim olduğu görsellerden yola çıkarak Titans'ın Netflix plaftormundaki Marvel dizileri ayarında bir yetişkin dizisi olmasa da en azından olgun bir kitleye hitap edebileceğinin işaretlerini görüyoruz.

18-07/04/robin-karakteri-titans.jpg

TITANS 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Titans dizinin bu yılın sonlarına doğru izleyicilerle buluşması beklenirken, platformun diğer dizi projeleri Swamp Thing ve Young Justice: Outsiders ise 2019 senesi içinde yayın serüvenine başlayacak yapımlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin