Netflix'in Meksika dizisi Monarca'yı tanıyalım!

Uluslararası çapta dizileri bünyesine katmaya devam eden Netflix yeni dizisi Monarca'yı duyurdu. Monarca dizisinin konusu ne? Monarca dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Dünyanın çeşitli bölgelerinden farklı dizileri bünyesinde toplamaya devam eden dijital yayın platformu Netflix "Monarca" isimli Meksika dizisini duyurdu.

MONARCA DİZİSİ 2019'DA GELİYOR!

Salma Hayek'in yapım şirketi Ventanarosa Productions, Lemon Studios ve Michael McDonald'ın Stearns Castle'ı ortak yapımcılığında hazırlanan; Irene Azuela (Quemar las Naves, El hotel de los secretos, Las oscuras primaveras) ve Juan Manuel Bernal (Capadocia) ikilisini başrollerinde bulunduran dizinin çekimlerine önümüzdeki sonbahar döneminde başlanacak ve diziyi 2019 senesi içinde izleyebileceğiz.

Peki, Monarca nasıl bir dizi? Hikayesi ne?

18-07/04/irene-azuela.png

MONARCA DİZİSİNİN KONUSU

Aynı zamanda showrunner görevini yürüten Diego Gutierrez'in yaratıcısı olduğu, Lemon Studios'tan Fernando Rovzar, Julia Denis, Ana Sofia Clerici ve Sandra García Velten'in yazar ekibinde olduğu Monarca'nın hikayesi Meksika elitlerinin yolsuzluk, skandal ve şiddetle dolu dünyasına bizleri götürecek.

Hikayesi Meksikalı milyarderlerin güçlü dünyasında geçen dizi, ailesinin kuşaktan kuşağa geçen tekila imparatorluğunun kontrolünü ele geçirmek için Meksika'ya dönen Ana Maria'nın sırlar ve yolsuzlukla dolu bu dünyada hayatta kalmak için verdiği mücadeleyi gözler önüne serecek.

18-07/04/salma-hayek.jpg

Yapımcı kadrosundan Hayek yeni dizi projesi hakkında konuşurken "Netflix ile iş ortağı olmaktan ve kameranın gerek önü gerekse de arkasında Meksikalı muhteşem yeteneklerle çalışacak olmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Coşkulu, sofistike ve kültürel açıdan zengin bir millet nitelikleriyle kendi kaderini tayin etmek için savaşan bir Meksika'yı sizlere gösterecek olmaktan gurur duyuyoruz" açıklamalarında bulundu.

Netflix Uluslararası Orijinal Diziler Başkan Yardımcısı Erik Barmack ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Dizi geliştirme çalışmalarına devam edebilmemiz açısından Meksika bizim en önemli önceliğe sahip olan ülkelerden birisi. Ventanarosa ve Lemon Studios gibi piyasanın önemli kuruluşları ile yaptığımız ortaklıklarla en iyi orijinal dizileri dünyaya sunmak için sabırsızlıkla bekliyoruz."

Monarca'nın senaryo geliştirme ve oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin