Game of Thrones 8. sezon 6. bölüm ne zaman? Final bölümünden çarpıcı fotoğraflar!

Game of Thrones'un büyük finaline hazır mısınız? 2011 yılında başlayan serüven final bölümüyle son buluyor. Game of Thrones 8. sezon 6. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve fotoğrafları...

Game of Thrones'ta büyük final zamanı! Fenomen dizi "Game of Thrones" geçtiğimiz hafta sonu "The Bells" isimli sezonun beşinci bölümüyle ekranlara geldi.

GAME OF THRONES 8. SEZON 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Daenerys'in Kral Toprakları'nı yakıp yıktığı bol ölümlü "The Bell" isimli bölümü hafta boyunca yine çok konuşuldu. Yaşanan olaylar sonrasında final bölümünde de akan kanlar durmayacak gibi görünüyor. Çok değil birkaç gün sonra Demir Taht'ın asıl sahibi ortaya çıkacak...

19-05/17/got-8x06-foto2.jpg

GAME OF THRONES 8. SEZON 5. BÖLÜM REYTİNGLERİ! YENİ REKOR GELDİ!

Game of Thrones'un "The Bells" isimli bölümü, HBOGo ve HBO Now gibi dijital platformlardan gelen izleyici sayılarının da eklenmesiyle birlikte 18.4 milyon izleyici sayısına ulaşarak dizinin kendi rekorunu yenilemisini sağladı. Son rekor 17.8 milyon izleyici ile sezonun üçüncü bölümü "The Long Night"a aitti.

GAME OF THRONES 8. SEZON 6. BÖLÜM (FİNAL BÖLÜMÜ) NE ZAMAN?

Dizi; dümenin başında olan isimler David Benioff & D. B. Weiss'in hem senaryosunu kaleme alıp hem yönetmen koltuğunda oturdukları final bölümüyle 19 Mayıs 2019 Pazar akşamı HBO ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Game of Thrones'un yeni bölümü aynı gün yani 19 Mayıs'ı 20 Mayıs'a bağlayan gece Türkiye saati ile 04.00'te Türkçe altyazılı olarak Digitürk'ten takip edilebilecek.

19-05/17/got-8x06-foto1-1558097493.jpg

FİNAL BÖLÜMÜ SÜRESİ

Sezonun ilk bölümünün toplam süresi 54 dakika, ikinci bölümünün 58 dakika, üçüncü bölümünün 1 saat 22 dakika, dördüncü bölümünün 1 saat 18 dakika, beşinci bölümünün 1 saat 20 dakika iken final bölümünün süresi bir önceki hafta ile aynı yani 1 saat 22 dakika uzunluğunda olacak.

"Game of Thrones" 8. sezon 6. Bölüm (Final bölümü) Türkçe alt yazılı fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin