Turabi The Challenge yarışmasında büyük finale kaldı!

Turbo Turabi, katıldığı dünyaca ünlü The Challenge yarışmasında, finale adını yazdırmayı başardı!

Nurşah
17 Mayıs 2019 - 16:10
Gündem

Survivor yarışması ile ünlenen ve ekranların sevilen yüzü haline gelen Turabi Çamkıran, katıldığı dünyaca ünlü The Challenge yarışmasında büyük finale kaldı!

19-05/17/turabi-yarismada-finalde.jpg

Turabi The Challenge yarışmasında büyük finalde!

Turabi Çamkıran, MTV'nin dünyaca ünlü yarışma programı The Challenge'da yer alacağını sosyal medya hesabı Instagram üzerinden takipçilerine duyurmuştu. Survivor'da da birincilikleri bulunan ve geniş bir takipçi kitlesine sahip olan başarılı isim, aradan geçen zorlu etapların ardından The Challenge'da, büyük finalde yarışmaya hak kazanan isimler arasında yer alıyor...

19-05/17/turabi-the-challenge-final.jpg

Büyük finale kalmaya hak kazandığını Çamkıran, sosyal medya hesabı üzerinden şu sözlerle duyurdu:

Final Yarışının İlk Bölümünü İlk Üçe Girerek Bitirdim Ve Haftaya Olacak Büyük Final için Yarışmaya Hak Kazandım ! Gelecek Hafta The Challenge’da Şampiyon Belli Oluyor.

The Challenge yarışması hakkında

Amerika'da oldukça sevilen bu yarışma MTV kanalında izleyici karşısına çıkıyor... Yarışmada, dünyanın farklı ülkelerinden gelen ve çeşitli programlarla ülkelerinde tanınmış isimler yer alıyor. 1 milyon dolarlık ödül için bir araya gelen 34 yarışmacının yer aldığı The Challenge War of the Worlds yarışmasının bu sezonunun "en zorlu ve en gıcık" sezonlardan birisi olacağı söyleniyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin