Game of Thrones 8. sezon bu gece başlıyor! Game of Thrones nereden izlenir?

Fenomen dizi Game of Thrones bu gece final sezonuna başlıyor. Game of Thrones bölümlerini nereden izleyebilirim? Game of Thrones 8. sezon hakkında bilinmesi gerekenler...

Game of Thrones 8. sezon bu gece başlıyor! Saatlerinizi ayarladınız mı?

GAME OF THRONES FİNAL SEZONU SERÜVENİ BAŞLIYOR!

Ve beklenen gün geldi! HBO kanalının final sezonu merakla beklenen Game of Thrones dizisinin 8. sezon 1. bölümü bu akşam HBO ekranlarında yayınlanacak.

Önceki sezonlara kıyasla daha az bölüm sayısına sahip bir sezon bizleri beklese de altı bölümün her biri uzun metrajlı film uzunluğunda olacak.

19-04/14/got-8-sezon.jpg

Sezonun ilk bölümünün senaryosunu Dave Hill kaleme alırken; yönetmen koltuğunda bu sezon bölümlerin yarısında ismini göreceğimiz David Nutter oturuyor. Nutter geçmiş sezonlarda Mother's Mercy, The Dance of Dragons, Mhysa, The Rains of Castamere, A Man Without Honor, The Old Gods and the New isimli Game of Thrones bölümlerinin de yönetmen koltuğunda oturmuştu.

GAME OF THRONES FİNAL SEZONU NEREDEN İZLENİR?

Peki, Game of Thrones'un final sezonu bölümlerini nereden izleyeceğiz?

19-04/14/got-yeni-sezon-izle.jpeg

14 Nisan 2019 Pazar akşamı HBO ekranlarında başlayacak yeni sezonun Türkiye yayın hakları Digitürk'te bulunuyor.

Dizi, Digitürk platformunda Türkiye saati ile 14 Nisan'ı 15 Nisan'a bağlayan gece, sabaha karşı saat 04.00'te Türkçe altyazılı olarak sezonun ilk bölümüyle izleyiciyle buluşacak.

Reyting rekortmeni Altın Küre ve Emmy ödüllü Game of Thrones'un final sezonu sonunda Westeros'u kimin yöneteceği merakla bekleniyor...

"Game of Thrones" 7. sezon özeti:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin