Game of Thrones sosyal medyayı yerinden oynattı! Twitter'da yeni rekor!

Game of Thrones her alanda rekor kırıyor! Dizinin ekranlara gelen son bölümü "The Long Night" hakkında en çok tweet atılan dizi bölümü unvanını aldı.

HBO'daki Pazar günü yayını, HBOGo ve HBO Now platformlarından gelen izleyici sayılarının da eklenmesiyle birlikte 17.8 milyon izleyici sayısına ulaşıp Game of Thrones tarihinin reyting rekorunu ele geçiren "The Long Night" bölümü sosyal medyada da diziye yeni rekorlar getirdi.

"THE LONG NIGHT" TWITTER'I SALLADI!

Sadece bölüm yayınlandığı esnada değil hafta boyunca yoğun şekilde konuşulan "The Long Night", hakkında en çok tweet atılan dizi bölümü olma unvanına da sahip oldu.

19-05/02/got-twitter.jpg

Bölüm için sosyal medya platformu Twitter'da 7.8 milyondan fazla tweet atıldı. Böylelikle 2019 senesi içinde Game of Thrones temalı tweet'lerin sayısı toplamda 52 milyonu geçti.

Bölümün hakkında en fazla tweet atılan karakterleri;

- Arya

- Night King

- Bran

- Jon Snow

- Cersei oldular.

19-05/02/arya-twitter2.jpg

TT LİSTESİNDE GAME OF THRONES BAŞLIKLARI

Diziyle ilgili Dünya Trend Topic listesine giren etiketler şöyle sıralanıyor:

#GameofThrones, Arya, Battle Of Winterfell, #GamefThrones, Bran, Cersei, Theon, Night King, #GOTS8E3, Battle For Winterfell, Lyanna, Lady Mormont, Ghost, Melisandre, Jorah, Dothraki, God Of Death, Drogon ve Aria.

Sadece Arya özelinde 2 milyondan fazla tweet atıldığını da belirtelim.

19-05/02/arya-twitter.jpg

14 Nisan'da ekranlara gelen Game of Thrones 8. sezon açılış bölümü "Winterfell" için 5 milyonun üzerinde tweet atılmıştı.

"Game of Thrones" 8. sezon 4. bölüm Türkçe alt yazılı fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin