Legion 3. sezon ne zaman başlayacak? Tarih belli oldu!

FX'in Legion dizisinin aynı zamanda final sezonu niteliği taşıyan 3. sezonunun başlangıç tarihi duyuruldu. Legion 3. sezon detayları...

FX Productions ve Marvel Television ortaklığının bir ürünü olan "Legion" dizisinin 3. ve final sezonunun ne zaman başlayacağı belli oldu.

LEGION 3. SEZON BAŞLANGIÇ TARİHİ!

İkinci sezon finalini geçtiğimiz yıl Haziran ayında gerçekleştiren dizinin 3. sezonu 24 Haziran 2019 Pazartesi tarihinde başlayacak.

19-05/02/legion-dizisi.jpg

Geçtiğimiz sezon Salı akşamları izleyici karşısına çıkan Legion böylelikle yeni gününde yeni bir deneyim yaşayacak.

"LEGION" KONUSU

Chris Claremont ve Bill Sienkiewicz ikilisince yaratılan Marvel Comics karakteri Legion'a (David Charles Haller) dayalı olarak Noah Hawley tarafından geliştirilen dizinin hikayesi; Dan Stevens'ın canlandırdığı, çocukken kendisine şizofreni teşhisi konduğu için gençliğinin çoğunu akıl hastanesinde geçirmiş, 30'lu yaşlarının başındaki David Keller karakterini merkezine alıyor.

19-05/02/legion-kadrosu.jpg

David, çekici ve gizemli bir kadın olan Syd (Rachel Keller) ile yakınlaşmasından sonra gördüğü halüsinasyonların ve duyduğu seslerin aslında gerçek olabileceğini fark eder. Hastaneden kaçtıktan sonra ablasının evine sığınır ancak Syd'in hayatına tekrar girişi ile artık bambaşka bir dünya David'i beklemektedir.

19-05/02/legion-izle.jpg

FX Productions & Marvel Television ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Noah Hawley'e John Cameron, Lauren Shuler Donner, Simon Kinberg ve Jeph Loeb eşlik ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin