Game of Thrones'ta büyük sürpriz

Sevilen dizi Game of Thrones'un 3'üncü sezonunda ölerek diziden ayrılan bir karakterin, 'Lady Stoneheart' adıyla dirilip intikamını almak için harekete geçmesi kitapta yer bulmuştu.

resim yok
01 Eylül 2015 - 14:23
İptal - Onay

İddialara göre, söz konusu olay dizinin yeni sezonunda da yer bulacak.

6'ncı sezon çekimleri devam eden dizi ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Söz konusu iddiaya göre, 3'üncü sezonda öldürülen karakter diziye geri dönüyor. Game of Thrones hayranları çekimleri devam eden yeni sezonu iple çeke dursun, dizi hakkında her geçen gün yeni iddialar ortaya atılıyor. Bu iddialardan en dikkat çekeni ise Dizinin 3'üncü sezonunda ekrana gelen 'Red Wedding'in (Kızıl Düğün) intikamının yeni sezonda alınacağı.

 

6'NCI SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Geçtiğimiz aylarda dizinin yapımcı şirketi HBO'nun başkanı Michael Lombardo, Game of Thrones'u 8 sezonda tamamlamayı planladıklarını belirtti. 2018'de ekranlara veda edecek. Game of Thrones'un 6'ncı sezonu Nisan 2016'da beyaz ekrana dönecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin