Poyraz Karayel Yunanistan'da!

Yunanistan’dan İlk Kareler…

resim yok
02 Eylül 2015 - 11:06
Yeni Bölüm

Kanal D’nin yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’nın yaptığı , başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Özkan Uğur, İdil Fırat, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Emel Çölgençen , Hare Sürel , Ece Özdikici ,Cem Cücenoğlu,  Ataberk Mutlu, İsmail Düvenci, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan’ın paylaştıkları, geçtiğimiz sezona damgasını vuran  dizisi “Poyraz Karayel” in yeni sezon bölümlerinin çekimleri başladı. Oyuncu kadrosuna yeni isimlerin ve karakterlerin de katıldığı dizide izleyicileri yeni sezonda da sürprizler bekliyor.

 

İkinci sezonu büyük bir merakla beklenen Poyraz Karayel’in çekimleri Yunanistan’da devam ediyor. Yunanistan’ın turistik bölgelerinde gerçekleşen çekimlerde yaz sonrası bir araya gelen yapım ekibinin ve oyuncuların oldukça neşeli oldukları gözlendi. Yunanistan  çekimleri için birlikte kamera karşısına geçen İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Fırat Çelik hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmedi.

 

Beklenmedik gelişmeler ve sürpriz karakterler ile yeni sezonda da fırtınalar estirmeye devam edecek olan “Poyraz Karayel” Eylül ayında Kanal D’de başlıyor.

 

 

 

 

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin