Gelin dizisinin 21. ve 22. Bölümünde bu hafta neler yaşanacak?

Kanal 7’nin ilgiyle takip edilen dizisi Gelin, Cumartesi ve Pazar ekrana gelecek yeni bölümleriyle yine herkesi ekran başına kilitleyecek. Farklı hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin 21. bölümü 11 Mayıs Cumartesi saat 19.00’da, 22. bölümü de 12 Mayıs Pazar akşamı yine saat 19.00’da seyircisiyle buluşacak.

Volkan Usta
10 Mayıs 2024 - 10:24
Yeni Bölüm

FYM Film Yapım Merkezi’nin yapımcılığını üstlendiği, Taner Tunç'un yönettiği ve senaryosunu Ayla Hacıoğulları ile Vilmer Özçınar'ın kaleme aldığı “Gelin”, yeni bölümleriyle yine merakla bekleniyor...

Gelin’in bu haftaki bölümlerinin konusu şöyle:

Torun hayali kuran Mukadder, Cihan ile Hançer’in yaşadıkları sonrasında devreye bu kez Derya’yı sokmaya karar verir. Kayınvalide Mukadder, Derya’ya “Sana iki gün süre! Ya bunlar karı koca olurlar ya da bu defter kapanır!” deyince yengenin aklına hemen bir plan gelir. “Ateşle barut yan yana durmaz” diyerek planı uygulamaya başlar. Bu sırada Hançer ise Yasemin’e gidip tedaviye olmaya karar verdiğini Cihan’a söyler. Kendisinden habersiz bu kararın alınmasına öfkelenen Cihan, Hançer’in inatçı tavrına hem sinir olmuş hem de etkilenmiştir.

Hançer’in tedaviye başlamak için daha zamana ihtiyacı olduğunu düşünen Cihan, Yasemin’den işlemi yapmamasını rica eder. Ancak doktor, “Hançer yarın bu kapıdan içeri girerse tedavisine başlayacağım. Onu buraya gönderip göndermemek de sana kalmış” diyerek resti çeker.
Cihan, eski konağa gider. Amacı Hançer’in Yasemin’e gitmesini engellemektir. Anahtarı Hançer’den saklar ve kapıyı kilitler. Hançer ne yaparsa yapsın anahtarı alamaz ve Cihan, son sözü söyler: “Sadece sen değil ikimiz de hapsolduk artık!”

Talya Çelebi, Cenay Türksever, Betigül Ceylan, Çisel Kuşkan, Sidal Damar, Kutay Şahin, Ekrem Bozgül, Can Tarakçı, Ceren Yüksekkaya, Deniz Değirmenci, Yasemin Yeşilgöz, Günnur Adıgüzel, Elif Çapkın, Güneş Ebrar Özgül, Türker Kantar ve Arif Nazım gibi oyuncuların yer aldığı “Gelin” dizisinin 21. ve 22. bölümleri soluksuz izlenecek...

Gelin, 21. bölümüyle 11 Mayıs Cumartesi akşamı saat 19.00’da Kanal 7’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin