Gelsin Hayat Bildiği Gibi 15.bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu?

Show Tv'nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi 15.bölümüyle ekran geldi. Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 15.bölümünde neler yaşandı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi 16.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Araz kurtulabilecek mi?

Volkan Usta
28 Ekim 2022 - 09:35
Kültür Sanat

Show TV’nin ilgiyle takip edilen BKM imzalı dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibinin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Hastanede yatan Araz’ı arkadaşları yalnız bırakmazken Sevda, Aylin’i suçluyor. 12-B sınıfı hastanede Araz’dan iyi bir haber beklerken Sadi, Songül’ü hastaneye yetiştiriyor. Songül ve Sadi’nin düşmanlarının yeni planlar yaptığı tanıtımda patlayan silah sesi dikkat çekerken, Araz ve Songül’ün sağlık durumu ise merak konusu oluyor. 

22-10/28/gelsin-hayat-bildigi-gibi-3.JPG

‘GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ’ EN ÇOK İZLENEN DİZİ!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi15. bölümüyle ABC1 20+'da 6.30 izlenme oranı (rating) 16.02 izlenme payı (share) ile birinci olurken, TOTAL’de 5.07 izlenme oranı (rating) 13.88 izlenme payı (share) elde ederek bu kategoride en çok izlenen dizi oldu. AB'de 4.69 izlenme oranı (rating) 13.76 izlenme payı (share) elde etti. #GelsinHayatBildiğiGibi etiketi Twitter Türkiye’de 7 saat 35 dakika boyunca TT listesinde yer alarak sosyal medyaya da damgasını vurdu.

22-10/28/gelsin-hayat-bildigi-gibi-1-1666938973.jpg

‘GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ’NİN 15. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Songül son anda otomobilden atlayarak kendini kurtardı. Serdar, Songül’ün kurtulduğunun haberini Servet’e verdi. Songül kafasındaki şüpheleri Serdar’la paylaşınca Serdar, Songül’ün aklındakileri öğrenmiş oldu. Yılan ekibinin toplantısına Songül’le birlikte Sadi de gitti. Sadi'nin söylediklerinden rahatsız olan Semih Başkomiser bu sefer hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Semih’in tepkilerine bir son vermek için Başsavcı, Sadi ile Semih'i buluşturarak Semih’e Yılan ekibindeki gerçek rolünü söyledi.

22-10/28/gelsin-hayat-bildigi-gibi-1.JPG

Yaver, Sadi’den aldığı emirle Kıvanç hakkında araştırma yapmak için harekete geçti. Gelen bilgilerle Sadi, Derya’yı Kıvanç’tan uzak durması için uyardı ancak Derya’nın bu sefer Sadi’ye inanmak gibi bir niyeti yoktu. Karabayır Lisesi’ne gelen davetsiz misafir geçmişin hesabını sormak için elinde silahla 12-B sınıfını bastı. Kardeşinin komada olmasından dolayı Aylin'i suçlayan ve onu vurmak isteyen adamın karşısına dikilen Araz kurşunun hedefi oldu.

22-10/28/gelsin-hayat-bildigi-gibi-4.JPG

Serdar, yeni kurduğu planla Najat Kırdar’ın adresine arama emri talep etti. Najat’ın odasında arama yapan Songül, çıkan yangınla ne olduğunu anlamaya çalışırken hemen Sadi’ye haber verdi. Hastanede olan Sadi, Songül’ün yanına koştu. Songül alevlerin ortasında kaldı.

22-10/28/gelsin-hayat-bildigi-gibi-5.JPG

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle 3 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin