Gelsin Hayat Bildiği Gibi 19. Bölümüyle sosyal medyaya damgasını vurdu!

Show Tv'nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi 19 .bölümüyle ekrana geldi. Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 19. bölümüne neler yaşandı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 20. bölümünde neler olacak? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin konusu ne? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin oyuncu kadrosunda kimler var? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 20. bölümünde Sadi ve Songül ayrılıyor mu?

Volkan Usta
25 Kasım 2022 - 16:01
Kültür Sanat

Show TV’nin BKM imzalı perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibinin dün akşam ekrana gelen bölümü heyecan dolu gelişmelere sahne oldu.Dizi, bölüm etiketi #BanaYalanSöylediniz ile 12 saat 10 dakika, #GelsinHayatBildiğiGibi etiketi ise 3 saat 20 dakika boyunca sosyal medyanın en tepesinde yer aldı. 

22-11/25/gelsin-hayat-bildigi-gibi-3.JPG

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 19. bölümüyle TOTAL’de 4.96 izlenme oranı (rating) 12.02 izlenme payı (share), ABC1 20+'da 4.85 izlenme oranı (rating) 11.16 izlenme payı (share), AB’de 3.61 izlenme oranı (rating) 9.45 izlenme payı (share) elde etti.

22-11/25/gelsin-hayat-bildigi-gibi-4.JPG

SONGÜL, SADİ VE DERYA’NIN GEÇMİŞİNİ ÖĞRENİNCE YIKILDI!

Öğrendiği gerçekler karşısında büyük yıkım yaşayan Songül, Derya ve Sadi’nin bunca zaman kendisini kandırdığını düşündü ve Sadi’den uzak durmaya karar verdi. Songül eve dönmeyince Sadi onu aramaya çıktı. Songül’ü perişan bir halde bulan Sadi, onun davranışlarına anlam veremedi.

22-11/25/gelsin-hayat-bildigi-gibi-2.JPG

Evlerinin bahçesinde Nedim’in cesedinin bulunması sonucu başı belaya giren Esra, bu durumdan kurtulmak için suçu Oğuz’un üzerine attı. Diğer yanda Derya ve Kıvanç giderek yakınlaşırken, Kıvanç yeğeni Zafer’i Derya ile tanıştırdı. Kıvanç merkez hastanede boşalan başhemşirelik pozisyonunu Derya’ya teklif etti ancak Derya kabul etmedi.

22-11/25/gelsin-hayat-bildigi-gibi-8-1669367153.jpg

SADİ’NİN HAYAL KIRIKLIĞI!

Bölge Savcısı Haluk, toplanan imzaların talebiyle şartlı tahliye edilmiş öğrencilerin Karabayır’da tehdit oluşturup oluşturmadığını ortaya koymak için soruşturma yapmaya karar verdi. Aylin, tamirhaneye Araz’dan hesap sormaya gitti. Araz hiçbir şeyden haberi olmadığını söyledi ama Aylin inanmadı. Araz, ekibini toplayıp neler olduğunu öğrendi ve büyük bir tartışma yaşandı.

22-11/25/gelsin-hayat-bildigi-gibi-7-1669367085.jpg

Ekibinden imzaları geri çekmesini istediğini göstermek için Aylin’e giden Araz, burada Mert’i görünce Gizem’e haber verdi. Böylece Gizem ve Mert arasında soğuk rüzgarlar esmeye başladı. Finalde Songül’le aralarındaki mesafenin arttığını gören Sadi, nihayet Songül’le konuşmayı başardı ancak duydukları hiç hoşuna gitmedi.

22-11/25/gelsin-hayat-bildigi-gibi-5.jpg

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI

Gelsin Hayat Bildiği Gibinin 20. bölüm tanıtımı yayınlandı. Derya ve Kıvanç’ın aralarındaki ilişkide yeni bir adım attığı tanıtımda Rıza’nın evinde duyulan silah sesi dikkat çekiyor. Restoranda bir araya gelen Sadi, Songül ve Derya arasında gerilim dolu bir yüzleşme yaşanıyor. “Sizi hiç affetmeyeceğim” diyen Songül, Sadi ve Derya’nın geçmişte çekildikleri bir fotoğrafı masaya bırakırken, neler olacağı şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin 20. Bölüm Tanıtımı;

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin