Gelsin Hayat Bildiği Gibi 37. Bölümde Sadi ve Mert arasında neler yaşanacak?

Show TV'nin başrollerinde Ertan Saban ve Devrim Özkan'ın yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi 37. bölümden yeni tanıtım yayınlandı. Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 36. bölümünde neler yaşandı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 37. bölümünde neler olacak? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin konusu ne?

Volkan Usta
24 Nisan 2023 - 23:49
Kültür Sanat

Show TV’nin ilgiyle takip edilen BKM imzalı dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibinin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Sadi ile Mert’in duygu dolu anlarının ekrana geldiği tanıtımda annesiyle karşılaşan Araz’ın öfkeli halleri dikkat çekiyor. Gizem’in Sadi’yi arayıp “Mert yok!” demesi merak uyandırırken, Sadi ve Mert arasında neler yaşanacağı heyecanla bekleniyor.

23-04/24/gelsin-hayat-bildigi-gibi-2-1682369584.JPG

‘GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ’NİN 36. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Songül, Yörük’ün kim olduğunu öğrenirken Servet’in de planları umduğu gibi gitmedi. Yakayı ele veren Servet adalete teslim edilip emniyete götürüldü. Songül sonunda anne ve babasının hesabını sormak için Servet’i sorguya aldı. Sadi’ye karşı çok öfkeli olan Songül, eve döndüğünde hamile olduğunu öğrenince yelkenleri suya indirdi. Ancak bu mutlu haberi hemen Sadi’ye vermeyen Songül önce doktora gitmek istedi. Gerçek annesinin yıllar önce öldüğünü duyan Aylin derin bir üzüntü yaşadı. Araz’la birlikte annesinin mezarını ziyaret ettikten sonra babasının izini sürmeye başladı. Test sonuçlarında Mert’in ilik kanseri olduğu ortaya çıkınca herkes büyük bir şok yaşadı. Mert ise babasının kim olduğunu açıklamadan Derya’yla konuşmama kararı verdi. Mert’in sağlığı için Sadi’yle konuşmak zorunda kalan Derya, sonunda büyük sırrı açıkladı. Sadi, Mert’in babası olduğunu öğrenirken bu konuşmaya kulak misafiri olan Songül ise şoke oldu. Diğer tarafta Aylin'in babasını bulmak için elinden geleni yapan Araz, en son ulaştığı adreste yıllar sonra annesini gördü ve gördüğü manzara karşısında yıkıldı.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin