Gelsin Hayat Bildiği Gibi 39. bölüm 2. tanıtım yayında! Sadi kurtulabilecek m?

Show TV'nin başrollerinde Ertan Saban ve Devrim Özkan'ın yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi 39. bölümden yeni tanıtım yayınlandı. Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 38. bölümünde neler yaşandı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 39. bölümünde neler olacak? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin konusu ne? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 39. bölümünde Songül Sadi'yi kurtarabilecek mı?

Volkan Usta
09 Mayıs 2023 - 15:03
Yeni Bölüm

Show TV’nin ilgiyle takip edilen BKM imzalı dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibinin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Sadi’nin mahkemeye çıkarıldığı ve tutuklandığı tanıtımda Songül, Sadi’yi savunmaya çalışıyor. Sadi’nin cezaevinde Servet’le yan yana olduğu anlar gerilimi artırırken, aksiyon dolu sahneler nefesleri kesiyor. Servet’in Sadi’yi öldürmek için yaptığı plan ve cezaevinde çıkan olaylar soluksuz izlenecek bir bölümün sinyallerini verirken, “Sadi kurtulabilecek mi?” sorusunun yanıtı merakla bekleniyor.  

‘GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ’NİN 38. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Sadi ve Mert sonunda baba-oğul kavuşmasını yaşadı. Mert kafasındaki soruların cevabını Sadi’den aldı. İkili kaybettikleri zamanı yakalamak için uzun bir liste yaptı. Karabayır Lisesi de Sadi ve Mert’in arasındaki durumu öğrendi. Sadi, Mert’in iyileşmesi için herkesin ilik vermesine ön ayak oldu. Sadi’nin oğluyla ilişkisini sevinçle karşılayan Songül sonunda Derya’nın telefonundan gelen mesajlardan Sadi’ye bahsetti. Sadi mesajlara bir anlam veremezken bu konuyu açıklığa kavuşturmak için Derya ile görüştü. Kafası karışan Derya, mesajları atanın Asuman olduğunu kısa sürede anladı. Araz gerekli parayı toplasa da annesini almaya gittiği mekanda dövüldü. Ancak annesini ne pahasına olursa olsun oradan çıkarmaya karar veren Araz, kendini tehlikeli bir yola soktu. Araz’ın hareketleri Aylin’in dikkatinden kaçmayınca, Aylin hemen durumu Sadi’ye haber verdi. Sadi ve Songül’ün müdahalesiyle Araz, yıllar süren anne hasretine son verdi. Annesini eve getiren Araz’ın mutluluğu pavyon sahibinin tamirhaneyi basmasıyla yarım kaldı. İçeriden çıkamayacağını anlayan Servet’in gözünü intikam bürüdü. Başsavcıyı yakın takibe alan Servet, savcının Sadi ile buluşmasın fırsat bilip planını devreye soktu. Adamlarına savcıyı yok etmelerini emretti ve suçun Sadi’nin üzerine kalması için büyük bir tuzak kurdu. Final sahnesinde Servet’in hain tuzağına düşen Sadi, polislerin olay yerine gelmesiyle köşeye sıkıştı. Sadi’ye kelepçe takılırken bu anları izleyen Songül büyük bir şok yaşadı. Songül’e suçsuz olduğunu ve her şeyin bir tuzak olduğunu anlatan Sadi’nin içine düştüğü durumdan nasıl kurtulacağı merak konusu oldu. 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin