Gelsin Hayat Bildiği Gibi 40. Bölümde Sadi teslim oldu! Finalde neler yaşanacak?

Show TV'nin başrollerinde Ertan Saban, Devrim Özkan ve Özge Özberk'in yer aldığı perşembe günlerinin fenomen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi 40. bölümüyle ekrana geldi. Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin 40. bölümde neler oldu? Gelsin Hayat Bildiği Gibi 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi 41. bölümde neler olacak? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin finalinde neler olacak? Gelsin Hayat Bildiği Gibi 40. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
19 Mayıs 2023 - 12:27
Kültür Sanat

Show TV’nin BKM imzalı ekranda fenomen haline gelen dizisiGelsin Hayat Bildiği Gibi’nin dün akşam yayınlanan 40. bölümü yine soluksuz izlendi. Sadi’nin suçsuzluğunu ispatlamak için canla başla çalışan Songül sonunda istediği delile ulaşırken, Sadi’nin polise teslim olması heyecanı artırdı. Gelecek hafta final bölümüyle ekrana gelecek olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi’de hikayenin sonunun nasıl olacağı büyük bir merakla bekleniyor.

23-05/19/gelsin-hayat-bildigi-gibi-1.jpg

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin heyecan ve aksiyon dolu 40. bölümünde; Sadi’nin yokluğunun fark edilmesiyle emniyet her yerde Sadi’yi aramaya başladı. Sadi ise yeraltında hazırlanan bir ameliyathanede oğlunun hayatını kurtarmak için operasyon başlattı. Bu ameliyatı gerçekleştirerek kariyerini ve özgürlüğünü tehlikeye atan doktorun Kıvanç olması ise herkesi bir hayli şaşırttı.

23-05/19/gelsin-hayat-bildigi-gibi-7.jpg

Asuman, Mert’in hayatı pahasına da olsa içindeki kötülüğü durduramadı ve Sadi’nin yerini polise ihbar etti. Ancak bu sefer Derya’nın şaşırtmacasıyla planı suya düştü. Taylan, Songül’ün istifasının işleme konulmamasını sağlarken onu izinde gösterdi. Böylece Songül, Sadi’nin suçsuzluğunu ispat etmek ve başsavcının cinayetini çözmek için hızla çalışmalara başladı.

23-05/19/gelsin-hayat-bildigi-gibi-2.jpg

Derya ile olan ilişkisine yeniden başlamak isteyen Kıvanç, Derya’nın sert tepkisiyle karşılaşsa da gönlünü alabildi. Başsavcı cinayetinin olduğu gün olay yerinin yakınlarında olan görgü tanığı Berkay’ı takibe alan Songül sonunda istediği delile ulaştı. Diğer yanda Sadi ise hastanede oğlu Mert’le vedalaştıktan sonra polislerden kaçmak yerine teslim oldu.

23-05/19/gelsin-hayat-bildigi-gibi-4.jpg

FİNAL BÖLÜMÜ TANITIMI YAYINLANDI!

Dizinin yayınlanan final bölümü tanıtımında Songül, son anda gelerek Sadi’nin tutuklanmasını engelliyor. Sadi ve Songül’ün mutlu anları yüzleri güldürürken, Derya ve Asuman’ın yüzleşmesi dikkat çekiyor. İzleyicileri soluksuz izlenecek heyecan dolu bir final bölümü bekliyor.

23-05/19/gelsin-hayat-bildigi-gibi-8.jpg

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, final bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin