Gelsin Hayat Bildiği Gibi'den anlamlı gönderme: Utanması gereken sen değilsin!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin 26. bölüm ön izlemesindeki anlamlı sahnelere beğeni yağdı! Zülfikar'ın mağdur sevgilisine yaptığı duygusal konuşma izleyiciyi derinden etkiledi. İşte o sahnelerin detayları! Melek tecavüz mü edildi? Melek'e kim tecavüz etti? Üvey babası Celal, Melek'e tecavüz mü etti? Melek, Celal'i şikayet edecek mi? Gelsin Hayat Bildiği Gibi hangi gün yayınlanıyor? Gelsin Hayat Bildiği Gibi konusu ne? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Melek'i Rojbin Erden kimdir? Kaç yaşında?

Show TV'nin; yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, senaryosunu Gani Müjde'nin kaleme aldığı 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' dizisinin 26. bölüm ön izlemesi sosyal medyada büyük bir alkış topladı... 

23-01/18/qwer.jpeg

'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' dizisindeki Melek tecavüze mi uğradı? Kimin tecavüzüne uğradı?

Üvey babası Celal tarafından tecavüze uğrayan Melek, daha fazla dayanamayarak sevgilisi Zülfikar'a bu durumu itiraf eder.

Kendisini kirli hissettiğini ve daha fazla dayanamadığını söyleyen sevgilisine "Sen kirli değilsin, sen suçlu değilsin, sen tertemizsin...", "Sakın utanıyorum deme! Utanması gereken sen değilsin, utanması gerekenler sana bu kötülüğü yapanlar...", "Yarın gideceğiz karakola, sen susmayacaksın ki senin gibi susmaya mahkum bırakılanlar sana bakıp senden cesaret alacaklar!", "Çünkü bu kötülük bu sessizlikten cesaret alıyor, ama biz haykıracağız! Sen başın dimdik anlatıcaksın, Senin sesin Celal gibilerin sonu olacak..." sözleriyle destek olması izleyici tarafından tebrik edildi. 

23-01/18/weef.jpeg

MAĞDUR KADINLARA DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR!

Ön izlemeyi izleyenler "Melek'e bu kadar üzülürken gerçek hayatta bunu yaşayan kız kardeşlerimin olduğunu bilmek daha çok üzüyor. Size dokunan eller kırılsın...", "Çok anlamlı sahne olmuş dizinin böyle anlamlı sahnlere önem vermesi çok güzel topluma mesaj veriyor..." ve "Ağzına sağlık Zülfikar, kadınlar sessiz kalmayacak ki bu istismarın sonu gelsin!" yorumlarıyla beraber mağdur kadınlara destek yağdırdı! 

İşte o ön izleme:

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Melek'i Rojbin Erden kimdir? Kaç yaşında?

1996 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Rojbin Erden, modellikle ve oyunculukla uğraşmaktadır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Bölümü mezunu olan ünlü isim, ilk kez SHOW TV ekranlarında yayınlanan Gelsin Hayat Bildiğin Gibi dizisinde oyunculuk deneyimi yaşamıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin