Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 20. Bölümünde Aydilge sürprizi!

Show TV'nin Perşembe günleri ekrana gelen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi'ye bu hafta Aydilge konuk oluyor. Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 20. bölümünde neler olacak? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 19. bölümünde neler yaşandı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi konusu ne? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin oyuncu kadrosunda kimler var? Gelsin Hayat Bildiği Gibi 20. bölümünde Sadi ve Songül arasında neler olacak?

Volkan Usta
01 Aralık 2022 - 09:59
Yeni Bölüm

Yapımını BKM’nin üstlendiği, SHOW TV ekranında beğeniyle izlenen ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ perşembe akşamı yayınlanacak bölümüyle çok konuşulacak! Ünlü müzisyen Aydilge, konuk oyuncu olarak kamera karşısına geçtiği bu bölüm için ‘Sen de Başını Alıp Gitme’ şarkısını seslendirdi.  

22-12/01/dsc06390-1669878294.JPGProje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait, ilgiyle izlenen dizinin 20’nci bölümünde Aydilge sürprizi var. Yeni bölümden yayınlanan ön izleme videosunda, Aydilge’nin ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ye özel olarak seslendirdiği ‘Sen de Başını Alıp Gitme’ şarkısına yer verildi. 

22-12/01/dsc06393.JPG 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin