Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 26. Bölümünde Sadi Celal'den hesap soracak!

Show TV'nin başrollerinde Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan'ın yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 26. bölümünden yeni tanıtım yayınlandı. Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 26. bölümünde neler olacak? Gelsin Hayat Bildiği Gibi 25. bölümde neler yaşandı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin konusu ne? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 26. bölümünde Sadi ve Songül arasında romantik anlar yaşanacak!

Volkan Usta
16 Ocak 2023 - 22:28
Yeni Bölüm

Show TV’nin ilgiyle takip edilen BKM imzalı dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibinin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Sadi’nin Celal’den hesap sorduğu gerilim dolu anların ekrana geldiği tanıtımda Kıvanç’ın öfkeli halleri kafaları karıştırıyor. Sadi ve Songül’ün sürpriz bir şekilde yakınlaştığı romantik akşam ise heyecanla bekleniyor.  

‘GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ’NİN 25. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Sadi ve Songül son anda tekneden kurtulmayı başardılar. Servet’le ilgili oyunlarına devam eden ikili onunla yeniden buluşmak için sözleşti. Yılan ekibi çalışmalarına hız kesmeden devam ederken Serdar’ın avukatı Vedat ortadan kayboldu. Ekip, Vedat’ın sık sık uğradığı adrese gizli görevle bir operasyon düzenlendi ancak son anda kaçan Vedat çoktan infaz edilmişti. Diğer yanda emniyette de Serdar’ın evinde bulunan anahtarın sırrını çözmek için yoğun bir çalışma başladı. Aygün’ün planı sonunda işe yaradı ve Melek annesinin sunduğu sebeple birkaç günlüğüne eve dönmeyi kabul etti. Ancak bu defa Aygün için hiçbir şey beklediği gibi gitmedi ve Celal’in gerçek yüzünü çok acı bir şekilde gördü. Kızını korumak için Celal’i bıçaklayan Aygün, karakola gidip teslim olurken Songül ve Sadi de Melek’in yanından ayrılmadı.  

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin