Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde ayrılıklar devam ediyor! Hangi oyuncu diziye veda edecek?

TRT'nin başrolünde Barış Arduç'un yer aldığı fenomen dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu'nu kadrosunda değişimler yaşanmaya devam ediyor. Ayrılıkların peş peş yaşandığı diziye bir oyuncu daha veda ediyor. Peki Alparslan: Büyük Selçuklu'da hangi oyuncu diziden ayrılıyor? Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrılan oyuncu kim? Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinden Uygar Çelik neden diziden ayrılıyor? Alparslan: Büyük Selçuklu'nun 42. bölümünde neler olacak? Alparslan: Büyük Selçuklu'nun 41. bölümünde neler yaşandı? Öykü Gürman kimdir?

Volkan Usta
16 Ocak 2023 - 18:01
Yeni Bölüm

TRT’nin fenomen dizisi “Alparslan Büyük Selçuklu” dizisinde ayrılıklar yaşanmaya devam ediyor. Hangi sevilen oyuncu diziye veda edecek? İşte detaylar!

Hikayesi hızlandırılan dizide Umut Karadağ, Uygar Özçelik, Erdinç Gülener’in ardından Barış Bağcı ve Devrim Saltoğlu’nun da senaryodaki hikâyeleri bittiği için ekibe veda eden isimler arasında yerlerini almışlardı.

23-01/14/dsc05145-1673684828.JPG

 

Öke Hatun rolüyle karşımıza çıkan ve daha önce aksiyon sahnesi olan bir rolde oynamadığı halde disiplin ve azmiyle çok başarılı bir performans sergileyen Öykü Gürman'da hikâye gereği rolünün bittiği ve yakın zamanda diziden ayrılacağı öğrenildi.

(Birsen Altuntaş)

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin