Cansel Ayanoğlu ifşalandı... Zenginim demişti, meğer arkadaşlarından geçiniyormuş!

Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasının 'Barbie' kızı Cansel Ayanoğlu, programda sık sık zengin olduğunun altını çiziyordu... Öğrenildi ki altını çizdiği para kendisinin değil arkadaşınınmış! Cansel Ayanoğlu işte o fotoğraflarla ifşalandı... Cansel Ayanoğlu mesleği ne? Cansel Ayanoğlu kim? Cansel Ayanoğlu'nun çocuğu mu var? Cansel Ayanoğlu'nın kızı kim? Kızının babası kim?

Öykü Serter'in sunuculuğundaki evlilik programı 'Kısmetse Olur: Aşkın Gücü' yarışmacısı Cansel Ayanoğlu'ndan bir ifşa daha geldi! İşte o ifşanın detayları...

PARA OLMADAN OLMAZ!

Kısmetse Olur'un kadınlar evi tanıtımında 'zengin koca' niyetinden bahseden Cansel Ayanoğlu, program boyunca "Benim param zaten var, yanımdakinin de bana layık olması gerekiyor... Para olmazsa olmaz..." gibi ifadeleriyle hem maddi durumundan, hem de eş adayından beklentisini sıkça dile getiriyordu. 

23-01/16/lkjnb.jpg

KIYAFETLERİNİ ARKADAŞINDAN ALIYORMUŞ!

Fakat ortaya çıkan görüntülerle 'Barbie Ayanoğlu'nun program boyunca arkadaşının kıyafetlerini giydiği ifşalandı! Böylece zengin kız imajını yalandan ibaret olduğu anlaşılan Kısmetse Olur yarışmacısı Cansel'in, bu ifşalara karşı sıradaki yalanının ne olacağı merak konusu...

İşte o fotoğraflar:

23-01/16/whatsapp-image-2023-01-16-at-163101-2.jpeg

23-01/16/whatsapp-image-2023-01-16-at-163101-1.jpeg

Cansel Ayanoğlu kimdir? Kaç yaşında? Mesleği ne?

Tavırları ve girdiği tartışmalarla adından sıkça söz ettiren Cansel Ayanoğlu 25 yaşında. Pembe rengini çok sevdiğini dile getiren yarışmacının mesleği ise estetisyenlik.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin