Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 27. bölümü sosyal medyada çok konuşuldu!

Perşembe günlerinin fenomen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de şok gelişmeler yaşandı! Heyecanlı dakikalarıyla sosyal medyada çok konuşulan dizi, #GelsinHayatBildiğiGibi etiketi Twitter'da TT listesinde yer aldı. Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin 27. bölümde neler oldu? 28. bölümde neler olacak? Gelsin Hayat Bildiği Gibi hangi kanalda? Konusu ne?

PAYASLILAR DERYA’YI BULUP KIVANÇ’A YARDIM EDEBİLECEK Mİ?

Show TV’nin BKM imzalı büyük ilgi gören dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibide dün akşam Derya’nın kaçırılması olacaklara dair merakı artırdı. Dizi 27. bölümüyle ABC1 20+'da 4.15 izlenme oranı (rating) 10.12 izlenme payı (share), TOTAL’de 3.93 izlenme oranı (rating) 9.70 izlenme payı (share) ve AB’de 2.59 izlenme oranı (rating) 7.36 izlenme payı (share) elde etti. Sosyal medyada da çok konuşulan dizi #GelsinHayatBildiğiGibi etiketi ile 4 saat 35 dakika boyunca Twitter Türkiye’de TT listesinde yer aldı.  

23-01/27/gelsin-hayat-bildigi-gibi-1.jpg

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 27. bölümünde neler oldu? 

Dün akşam yayınlanan bölümde; Sadi ve Songül’ün aynı odaya yerleşme kararının ardından ikili kendi alanlarını kaybetmemek için kıyasıya bir rekabete başladı.

23-01/27/gelsin-hayat-bildigi-gibi-3-1674807282.jpg

Ancak birbirlerinin arkasından yaptıkları planlar başarısızlıkla sonuçlandı ve salonda uyumak zorunda kaldılar.

23-01/27/gelsin-hayat-bildigi-gibi-8.JPG

Aylin sonunda kafede bulduğu işe başladı. Daha ilk günden eski okul arkadaşlarının karşısına çıkmasıyla kafede ortalık karıştı. Aylin zor anında yanında olan Araz’la yakınlaşırken, bu yakınlaşmaya Sevda şahit oldu.

23-01/27/gelsin-hayat-bildigi-gibi-7.JPG

Ancak Araz, Sevda’yı Aylin hakkında ikna etmeyi başardı. Meltem’in, Buğra ve Derya’nın tanışmasını istemesiyle köşeye sıkışan Yaver bulduğu çözümle Derya’nın kendisini fark etmemesini sağladı. Servet köşkteki para dolu bavulun ortadan kaybolmasının ardından parayı kimin aldığını öğrenmek için araştırmalara başladı.

23-01/27/gelsin-hayat-bildigi-gibi-6.JPG

Servet’in yaşadığından habersiz olan Gizem ise elindeki parayla geçmişte canını yakan herkesten kendi yöntemleriyle intikam almaya başladı. Sadi ve Songül, Songül’ün ailesinin mezarını ziyaret etti. İkilinin duygu yüklü anları izleyicileri de derinden etkiledi.

23-01/27/gelsin-hayat-bildigi-gibi-5.JPG

Ardından Songül’ün ailesinin mezarını ziyaret ettikleri sırada kendilerine doğrultulan silahlardan kaçmayı başaran Sadi ve Songül pusu kuranların kim olduğunu öğrenmek için harekete geçti. Final sahnesinde ise heyecanı yükselten bir gelişme yaşandı.

23-01/27/gelsin-hayat-bildigi-gibi-2.jpg

Kıvanç, Derya’nın kaçırılmasıyla yardım istemek için soluğu Payaslılar’ın kapısında aldı. Derya’nın kaçırılması gerilimi artırırken Sadi ve Songül’ün ne yapacağı merak konusu oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin