Gelsin Hayat Bildiği Gİbi'nin 30. bölümünden yeni tanıtım yayınlandı! Servet ve Sadi karşı karşıya!

Show TV'nin başrollerinde Ertan Saban ve Devrim Özkan'ın yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi 30. bölümden yeni fragman yayınlandı. Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 29. bölümünde neler yaşandı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 30. bölümünde neler olacak? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin konusu ne? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 30. bölümünde Sadi ve Servet karşı karşıya geliyor!

Volkan Usta
08 Mart 2023 - 09:17
Kültür Sanat

Show TV’nin ilgiyle takip edilen BKM imzalı dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibinin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Sadi ve Songül’ün yeni bir operasyona atıldığı tanıtımda ikilinin gazinoda sahneye çıktığı anlar merakla bekleniyor. Servet ve Sadi’nin telefon konuşması ise heyecanı artırıyor.

23-03/08/gelsin-hayat-bildigi-gibi-3.jpg

‘GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ’NİN 30. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Sadi ve Songül, Gizem’in evine gelen adamları son anda ellerinden kaçırırken bavulun hala ortaya çıkmaması Servet’i sinirlendirir. Sadi, Gizem’in bavulun kendisinde olduğu gerçeğini itiraf etmesini beklerken Gizem gereken itirafı yapacak mıdır? Melek şefkat yuvasında verilen sütün koktuğunu fark eder ve durumu müdüreyle paylaşır. Müdürenin sert tavrıyla karşılaşan Melek ceza alırken, Can’ın sürprizi hem Melek’i hem de şefkat yuvasındaki herkesi mutlu eder.

23-03/08/gelsin-hayat-bildigi-gibi-2.JPG

Ama Can’ın yaptığı bu iyiliğin onun ve ailesinin başına nasıl bir dert açacağından kimsenin haberi yoktur. Sadi ve Yılan ekibinin oyunuyla parasız kalan Servet sıcak para akışı sağlamak amacıyla uranyum takası için iki ülkenin aracısı olur.

23-03/08/gelsin-hayat-bildigi-gibi-4.jpg

Fakat uranyum kaçakçılığı yapılacağını öğrenen Yılan ekibi de takasın yapılacağı mekanda yerlerini alır. Kılık değiştirerek mekana girecek olan ekipten Songül’ün bürünmek istediği kılık Sadi’nin kıskançlık krizine girmesine neden olur. Takasta çıkan bir sorun silahların ateşlenmesini sağlarken, ekip Servet’in masada oturan adamı Hakkı’ya ulaşabilecek midir? 

23-03/08/gelsin-hayat-bildigi-gibi-3-1678256953.jpg

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin