Gençlik dizisi Asi Yıllar 1. sezonuyla Netflix'te! Rebelde dizisi konusu, fragmanı

Elite, High School Musical ile buluşuyor! Rebelde'nin modern uyarlaması olan "Asi Yıllar (Rebelde)" dizisi 1. sezonuyla Netflix'te yayına girdi. Konusu, fragmanı, oyuncuları...

Elite, High School Musical ile buluşuyor!

Bir dönem ülkemizde de yayınlanan Rebelde'nin modern uyarlaması olan "Asi Yıllar (Rebelde)" dizisi 1. sezonuyla Netflix'te yayına girdi.

05 Ocak 2022 Çarşamba tarihinden itibaren takip edilebilecek Meksika yapımı dizinin 1. sezonu 8 bölümden oluşmakta.

ASİ YILLAR DİZİSİNİN KONUSU NE?

Elite'in High School Musical dizisiyle birleşimi gibi düşünülebilecek Asi Yıllar'ın konusu şöyle:

Elitler Okulu'nda yeni bir dönem başlarken Loca ismindeki gizli bir topluluk, birinci sınıf öğrencilerinin müziğe dair umutlarını kırmak üzeredir.

22-01/05/rebelde-netflix.jpeg

REBELDE 1. SEZON BÖLÜM REHBERİ

Orijinal dizide Celina Ferrer karakterine hayat veren Estefania Villarreal'in yeniden okul müdürü olarak karşımıza çıktığı Asi Yıllar'ın, süreleri 32 ile 49 dakika arasında değişen 1. sezon bölümlerinin sıralaması şu şekilde:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Hepiniz Hoş Geldiniz" (39 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Seçmeler" (47 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Onu Alt Edeceğim" (41 dk.)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Deprem Tatbikatı" (40 dk.)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "İlk Sefer" (35 dk.)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Sálvame" (32 dk.)
- 1. Sezon 7. Bölüm: "Şafağa Kadar" (34 dk.)
- 1. Sezon 8. Bölüm: "Büyük Final" (49 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; okulun ilk günü Jana ve Esteban arasında romantik anlar yaşanırken; üst sınıfların sataşmaları ters gidince birinci sınıfların Gruplar Yarışıyor seçmeleri tehlikeye girer.

22-01/05/rebelde-izle.jpeg

Rebelde'nin oyuncu kadrosunda Azul Guaita Bracamontes (Jana Cohen), Franco Masini (Luka Colucci), Sergio Mayer Mori (Estebán Torres), Andrea Chaparro ( M.J), Jerónimo Cantillo (Dixon), Lizeth Selene (Andi), Alejandro Puente (Sebastián Langarica), Giovanna Grigio (Emilia Alo), Estefania Villarreal (Celina Ferrer), Leonardo de Lozanne (Marcelo Colucci), Karla Sofía Gascón (Lourdes), Pamela Almanza gibi isimler yer alıyor.

Propagate & Woo Films iş birliğiyle hazırlanan dizinin yazar ekibi ise José Miguel Núñez, Talia Rothenberg, Ilse Apellaniz ve Pericles Sánchez'den oluşuyor.

"Rebelde" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin