Dilber Ay Filminin Tanıtımı ve Vizyon Tarihi

Dilber Ay'ın hayatını konu alacak film için vizyon tarihi açıklandı. Başrolde Büşra Pekin'i göreceğimiz yapımın Şubat ayında vizyonda olması bekleniyor. İşte paylaşılan fragman ve vizyon tarihi.

Usta isim Dilber Ay’ın hayatını konu edinecek olan Dilber Ay filmi için çekimlerin tamamlandığı açıklanmıştı. Filmin çekimlerinin tamamlanmasıyla vizyon tarihinin de yakın zamanda açıklanmasını bekliyorduk. Beklendiği gibi oldu ve hem filmin tanıtımı yayınlandı hem de vizyon tarihi için bir açıklama geldi.

Usta oyuncuların yer aldığı filmin Şubat ayının başında vizyona girdiğini göreceğiz. Dilerseniz vizyon tarihi konusunda detaylara geçelim.

Dilber Ay Filmi, 4 Şubat Tarihinde Sinemalarda

Filmin yapımcılığını Aytaç Medya ve Fikri Harika Yapım üstlenmişti. Kısa süre önce yayınlanan fragmana göre de belirlenen vizyon tarihi 4 Şubat olarak açıklandı.

Dilber Ay’ın hayatını konu alacak olan yapımda usta ismi canlandıracak olan oyuncu ise Büşra Pekin olacak.

Büşra Pekin dışında filmde birçok ünlü isim de yer alıyor. Nursel Köse, Selen Uçar, Deniz Hamzaoğlu, Zeliha Kendirci, Ayberk Pekcan gibi ünlü isimlerde yapımda karşımıza çıkacak.

Yakın zamanda afiş görsellerinin de paylaşıldığını gördüğümüz film için fragmanı da haberimize ekliyoruz. Yeni bir fragman yayınlanacak olursa yine ekleyeceğiz. Ama şu an için yayınlanan ana fragman bu gibi gözüküyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin