Yasak Elma Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Yasak Elma dizisinin ne zaman yayınlanacağı konusunda ilk paylaşım geldi. Eda Ece sosyal medya paylaşımında yeni bölüm için tarih bilgisi verdi.

Geçen haftadan beridir dizilerin yayınlanmaması gündem oldu. Kimi yapım koronavirüs vakalarının sette gözükmesi nedeniyle tatil olurken kimi yapım ise yılbaşı nedeniyle tatil edildi. Yasak Elma yılbaşı nedeniyle ara veren dizilerden biri oldu.

Dizinin en son 126.bölümünü görmüştük ama yeni bölüm ile ilgili herhangi bir fragman paylaşımı olmadı. Haliyle dizinin ne zaman yayınlanacağı da merak ediliyordu. Yeni bölümün ne zaman geleceğini ise başrol oyuncularından biri olan Eda Ece ortaya koydu.

Yasak Elma Yeni Bölümü 17 Ocak Tarihinde Yayınlanacak

İlginçleşen senaryosuyla dolu dizgin yoluna devam eden dizinin hayranlarına kötü bir haber var. Öyle ki dizinin yeni bölümünün yayınlanmasına epey bir süre olduğunu görüyoruz.

Eda Ece tarafından yapılan paylaşıma göre Yasak Elma’nın yeni bölümü 17 Ocak tarihinde yayınlanacak.

Bu demek oluyor ki geçen haftanın sürecini de sayacak olursak dizi sanki 3 haftaya yakın ara vermiş gibi olacak. Bu hafta da yeni bölümü görmek mümkün olmayacak.

22-01/06/yasak-elma-2.png

Yeni bölümü 17 Ocak Pazartesi günü izleyebileceğiz. 17 Ocak tarihinden sonra ise eğer ekstra bir gelişme olmazsa yapım yine her hafta Pazartesi günleri ekranlarda olmaya da devam edecek.

Bu durumun sadece Yasak Elma yapımı için de geçerli olmadığını ekleyelim. Başta söylediğimiz gibi dizilerde uzun süren aralar verildi. Çoğu yapım yılbaşı arasına girdi. Genelde 2 hafta olarak devam eden arada birçok yapımın yerine kanalların filmler ve farklı programlar yayınladığını gördük.

Ama bir sonraki haftadan sonra bu durum düzelecek. Yeni bölümler yayınlanmaya başlayacak. Ocak ayının ortasında yani önümüzdeki hafta birçok yapım kaldığı yerden devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin