Survivor All Star 2022 Afişi Yayınlandı

Survivor All Star 2022 afişi de yayınlandı. Yarışmanın afişinde iki takımın tüm oyuncularının yer aldığı gözüküyor. İşte yeni sezon için paylaşılan o afiş.

Oğulcan Özsezgi
06 Ocak 2022 - 01:21
Gündem

Masterchef Türkiye yarışması için son günlere yaklaştık. Bir yandan bu yarışma sona erecek ama yarışmanın sona ermesiyle beraber Survivor All Star 2022 başlayacak. Yapılan tanıtımlara göre 15 Ocak tarihinde yarışmanın ilk bölümünün yayınlandığını göreceğiz. Şu an için yarışmada bir sır kalmadığını da söylemek lazım. Artık yayın gününü beklediğimiz yarışma için afiş görselleri de yayınlandı. Survivor All Star 2022 afişinde tüm yarışmacılar boy gösteriyor.

Survivor All Star 2022 için Nasıl Bir Afiş Hazırlandı?

Tanıtım filmlerinden sonra paylaşılan afiş, aslında geçen senelerle büyük oranda benzerlik gösteriyor. Tüm yarışmacıların yer aldığı afişte takımların ayrı ayrı lanse edildiğini görüyoruz.

Kırmızı takım yani ünlüler bölümünde Adem ve Avatar Atakan önde gözükürken, gönüllüler takımı yani mavi takımda ise Ogeday ve Gökhan Keser’in önde yer aldığını görüyoruz.

Muhtemelen burada şampiyon olan adaylara göre bir dizilim yapılmış. Onun dışında afişte dikkat çeken ekstra bir şey görmedim. Evet takımların renkleri ve logoları da gözüküyor ama zaten her sezonda benzer tasarımlar kullanılıyor.

22-01/06/survivor-all-star-2022-3.jpg

Renkler için de değişiklik yapılmadığını görüyoruz. Şimdi artık yarışmanın başlamasını beklemek gerekiyor. Zaten belirttiğimiz gibi çok bir süre kalmadı.

15 Ocak Cumartesi günü Survivor All Star 2022 için ilk bölüm yayınlanmış olacak. Yine en yoğun saat olan 20:00’da yayınlandığını göreceğiz. Dizilerin yılbaşı arasından dolayı 2 haftalık ara verdiğini ve tam o sıralarda dizilerin yeni bölümlerinin de başlayacağını düşünecek olursak, yarışma zorlu bir dönemde yayın hayatına başlamış olacak.

Her dönem reytingleri yüksek giden Survivor’ın bu sezon nasıl sonuçlar alacağını da merakla bekliyoruz. Zira yarışmacılar iddialı isimler. Yarışmaya ilgi artacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin