Mahkum 5.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak? Bu Hafta Var mı?

Mahkum 5.Bölüm ne zaman yayınlanacak belli oldu mu? Dizinin yeni bölümü bugün var mı? İşte iddialı yapım için son gelişmeler ve yeni bölüm detayları.

Dizilerin çekimlerine bir bir ara verdiği bir dönemdeyiz. Yılbaşı haftasından itibaren yapımlarda bir ara dönemi başladı. Birçok yapım 2 hafta kadar ara verdi. Bu bağlamda ara veren diziler arasında da yeni başlayan Mahkum da var. Mahkum 5.Bölüm ne zaman yayınlanacak merak konusu oldu.

Dizinin normal şartlarda bugün yayınlanması gerekiyor. Perşembe günlerinin sevilen yapımı ekranlarda olmalı ama bu hafta değil. Hayranları üzecek haberden başlayalım.

Mahkum 5.Bölüm Ne Zaman Yayınlanıyor?

Dizinin yeni bölümü için ikinci fragman da paylaşılmış durumda. İkinci fragman gelmiş olsa bile Fox TV bu hafta diziyi yayınlamayacak. 6 Ocak 2022 tarihinde dizinin yeni bölümü yerine Naz Evi adlı yapım ekranlara gelecek. TV’de ilk kez olarak yayınlanacak yapımın komedi türünde yerli bir film olduğunu göreceğiz.

Filmin hemen sonrasında ise Mahkum için tekrar bölümü yayınlanacak. 5.bölüm için ise biraz daha beklememiz gerekecek. Fragmanlar geliyor ama hala kesin olarak yayın tarihi konusunda bir bilgi verilmiş değil. Fragmanlarda kısa bir aradan sonra dizi ekranlarda olacak deniyor. Kimi iddialara göre dizi 13 Ocak yani bir hafta sonra yayınlanacak, kimi iddialara göre ise yeni bölüm 20 Ocak tarihinde gelecek.

Burada açıklamayı yapacak olan kanal olacak. Muhtemelen Mahkum 5.Bölüm 3.fragmanı paylaşıldığı zaman dizinin yayın tarihi konusunda daha fazla bilgi elde edeceğiz. Verilen bu uzun aranın diziye zarar verip vermeyeceği de merak konusu.

Diğer birçok yapım da ara verdiği için dizinin çok etkileneceğini düşünmüyoruz. Reytinglerde düşüş olmayacaktır. Kaldı ki Mahkum daha ilk 4 bölümünden çok ilgi çekti ve ciddi bir izleyici kitlesini yakaladı. Yapım verilen bu araya rağmen iddialı bir şekilde devam edecektir. Özellikle 5.bölüm büyük oranda merak uyandırmış durumda. Şimdilik yeni bölüme kadar, fragmanla idare edelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin