Koreli dizi oyuncusu 29 yaşında hayatını kaybetti! Ölüm nedeni ne?

Güney Kore televizyon dizisi Snowdrop oyuncularından Kim Mi-soo hayatını kaybetti! Ölüm nedeni ne?

Güney Kore televizyon dizisi Snowdrop oyuncularından Kim Mi-soo hayatını kaybetti!

KIM MI-SOO 29 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ!

Koreli oyuncu ve model 29 yaşında hayata gözlerini yumarken, oyuncunun beklenmedik ölümünün nedenine dair bir açıklama yapılmadı.

Oyuncunun temsilci ajansı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kim, aniden 05 Ocak'ta aramızdan ayrıldı. Ailenin huzur içinde yas tutabilmesi için lütfen asılsız söylentileri veya spekülasyonları bildirmekten kaçının."

22-01/06/kim-mi-soo.jpeg

Kim Mi-soo, Kuzey Kore'deki bir siyasi esir kampından kaçan bir adamın el yazısıyla yazılmış notlarından uyarlanan ve Güney Kore'deki 1987 Demokrasi Hareketi'nin arka planında geçen Snowdrop dizisinin oyuncuları arasında yer alıyordu.

Aralık ayında Güney Kore ödemeli TV ağı JTBC'de (Joongang Tongyang Broadcasting Company) prömiyerini yapan ve Disney Plus'ta da yayınlanan dizi, bazı öğrenci aktivistleri casus olarak tasvir ettiği için Güney Kore'de yaygın şikayetler almaktaydı.

İsmi bazen Kim Misu olarak da söylenen Kim, dizide öğrenci aktivist Yeo Jeong-min'i oynamaktaydı.

22-01/06/kim-mi-soo-die.jpeg

Güney Kore menşeli haberlere göre Kim, şu sıralar yaklaşmakta olan Kiss Six Sense dizisinde bir role sahipti ve bu dizinin çekimleriyle meşguldü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin