Netflix korku filmi Issızlık yayınlandı! The Wasteland konusu, fragmanı

İspanyol korku filmi "El páramo (Issızlık)" Netflix izleyicisiyle buluştu. Konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu, detayları...

Korku severler ekran başına! 2022 yılında da bünyesine çeşitli ülkelerden korku filmleri eklemeyi planlayan Netflix'in yeni korku filmi "Issızlık (The Wasteland)" yayınlandı.

Yapım aşamasındaki The Beast (La bestia) isminin ardından "The Wasteland (El páramo)" ismiyle sunulan İspanyol korku filmi 06 Ocak 2022 Perşembe tarihinden itibaren Netflix platformunda izleyicisiyle buluşmaya başladı.

David Casademunt'un yönetmen koltuğunda oturduğu film 1 saat 32 dakika süreye sahip.

ISSIZLIK FİLMİNİN KONUSU NE?

Peki, Issızlık filminin konusu ne?

"Dediklerine göre kötü bir canavar varmış. Bu kötü canavar bütün dünyayı dolaşırmış ve en zayıf insanları bulmaya çalışırmış. Uzun bir yaratıkmış, kemikli bir yüzü varmış ve göz çukurlarında gözleri yokmuş ama doğrudan sana bakarmış. Ne kadar korkarsan o kadar yaklaşırmış. Yani korkularımızdan besleniyor. Onu görmesen bile canavar orda! Canavarı bir kez görürsen ondan sonsuza dek kurtulamazsın..."

Korkudan beslenen bir varlık, toplumdan soyutlanmış bir barakada münzevi bir yaşam süren aileyi ziyaret eder. Küçük Diego, annesini aklını kaybetme sınırına getiren bu ürkütücü varlıktan koruyabilecek midir?

22-01/06/el-paramo.jpeg

"THE WASTELAND" OYUNCULARI

Inma Cuesta (The Bride), Roberto Álamo (May God Save Us) ve Asier Flores (Acı ve Zafer) üçlüsünün başrolleri paylaştığı yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca Marià Llop, Víctor Benjumea, Alejandra Howard gibi isimler yer alıyor.

David Casademunt, Fran Menchón ve Martí Lucas'ın yazarlığını üstlendiği The Wasteland'ın çekimleri Şubat - Temmuz 2021 tarihleri arasında ağırlıklı olarak Teruel ilindeki bir bozkırda gerçekleşti.

22-01/06/el-paramo-oyunculari.jpeg

Rodar y Rodar Cine y Televisión & Fitzcarraldo Films iş birliğiyle hazırlanan filmin yapımcıları ise Marina Padró Targarona, Joaquín Padró ve Mar Targarona.

Issızlık filminin fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

22-01/06/el-paramo-poster.jpg

"The Wasteland" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin