Gençlik ve gizem dizisi Dive Club nasıl bir yapım? Konusu, fragmanı

Netflix'in gizem-gençlik türündeki dizisi "Dive Club (Dalış Kulübü)" izleyiciyle buluştu! Konusu, fragmanı, oyuncuları, fotoğrafları...

Genç yetişkin izleyiciyi hedef alan Netflix'in gizem-gençlik türündeki dizisi "Dive Club (Dalış Kulübü)" izleyiciyle buluştu!

İlk olarak 29 Mayıs ile 26 Haziran tarihleri arasında 10 Shake kanalında yayınlanan Avustralya yapımı dizinin 1. sezon bölümleri artık Netflix'ten de izlenebiliyor.

03 Eylül 2021 Cuma günü platforma eklenen 1. sezon toplam 12 bölümden oluşuyor.

"DALIŞ KULÜBÜ" KONUSU

Dive Club'un heyecan verici hikayesinin detaylarına bakacak olursak;

Dalış Kulübü'nin konusu genel hatlarıyla; bir grup yetenekli genç dalgıçın, aralarından birinin gizemli bir şekilde ortadan kaybolduktan sonra Mercy Burnu kıyılarında bir dizi sırrı ve işareti araştırmaya başlamasına odaklanıyor.

Şiddetli bir kasırganın Cape Mercy'i vurmasıyla birlikte bir kız arkadaş grubunun sevilen lideri konumundaki Lauren ortadan kaybolur. Maddie, Stevie, Anna ve yeni arkadaşları, bu tehlikeli fırtınanın ardından Lauren'ı ve çok sevdiği Indy adlı teknesini aramaya başlarlar.

21-09/03/dive-club-oyunculari.jpeg

Çekimleri Avustralya’nın Queensland eyaletine bağlı Port Douglas kentinde gerçekleştirilen dizinin 27'şer dakika süreli 1. sezon bölümleri şöyle sıralanıyor: "Endurance", "Flower of the Sea", "The Rising Sun", "SS Gothenburg", "The Adelaide", "Dimitri Donskoii", "Mary Celeste", "RMS Republic", "Nemesis", "Admella", "Black Swan", "Queen Anne's Revenge"

Dive Club'ün oyuncu kadrosu Aubri Ibrag (Anna), Sana'a Shaik (Stevie), Miah Madden (Maddie), Mercy Cornwall (Izzie), Georgia-May Davis (Lauren), Ryan Harrison (Leonid Komarov), Josh Heuston (Henry) ve Alexander Grant'tan (Hayden) oluşuyor.

21-09/03/dive-club-cast.jpeg

The Steve Jaggi Company yapımcılığında hazırlanan dizinin yaratıcı ismi Steve Jaggi iken; Jack Christian ve Vanessa Shapiro projenin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

"Dive Club" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin