Kırmızı Oda 2.sezon Tanıtımı Geldi!

Kırmızı Oda 2.sezon tanıtımı yayınlandı. Yeni sezon tanıtımında ne mesajlar vardı? Peki ya dizinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı belli mi?

Kırmızı Oda, harika geçen birinci sezonun ardından ikinci sezona hazırlanıyor. Aslında hazırlanıyor demek yanlış olur. Çünkü çekimler başladı bile. Artık yeni sezon için gün sayıyor diyelim. Dizinin ne zaman yayınlanacağı hala belli değil ama Kırmızı Oda 2.sezon tanıtımı çoktan geldi.

2.sezonda hakkında nasıl bilgiler var ve tanıtımda dikkat çeken bir kısım var mı bunlardan söz edeceğiz. Tanıtım geldi ama hala tarih yok. Neden yok onu da konuşacağız.

Kırmızı Oda 2.sezon Tanıtımı

İkinci sezon için paylaşılan tanıtımda Doktor Manolya hanımı görüyoruz. Dizide ünlendiği gibi doktor hanım yine sakin bir konuşma yapıyor ve izleyicilere dokunuyor. 2.bölüm tanıtımında da dediğimiz gibi yine sakin bir konuşma yapıldığını görüyoruz ama başka hiçbir detay yok.

Ne dizide neler olacağı hakkında ne de dizide yer alacak yeni karakterler hakkında en ufak bir bilgi olmadığını görüyoruz. Burada yayın tarihinin de belli olmadığını zaten söyledik. Peki bunun nedeni ne?

Nedeni belli. Dizi henüz yeni oyuncular ile yeni anlaşma yaptı ve çekimler yeni başladı. Bu nedenle ilk bölüm hemen Eylül’ün ilk haftasında yayınlanmayacak. Eylül ayı içerisinde yeni sezonu göreceğiz orası net.

İkinci ya da üçüncü hafta dizinin yayınlandığını görebiliriz. Onun dışında yeni oyuncular için de zaten bir paylaşım yapmıştık. İddialı 3 kadın oyuncu da diziye dahil oluyor. Bunlar için yukarı bir link bıraktık. Merak ederseniz Kırmızı Oda 2.sezon oyuncularına da oradan ulaşabilirsiniz.

Şu an ek bir gelişme yok. Sizi de yeni sezon videosuyla baş başa bırakalım. Artık yorum sizin.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin