Doğaüstü komedi Afterlife of the Party'i tanıyalım!

Doğaüstü temalı komedi "Afterlife of the Party (Can Çıkar Huy Çıkmaz)" Netflix izleyicisiyle buluştu. Detaylar...

İşleri düzeltmek için ikinci bir şansı var...

AFTERLIFE OF THE PARTY İLE DOĞAÜSTÜ BİR KOMEDİ DENEYİMİ!

İzleyiciyi yaşamla ölüm arasında bir yolculuğa çıkaran doğaüstü temalı komedi filmi "Afterlife of the Party (Can Çıkar Huy Çıkmaz)" Netflix izleyicisiyle buluştu.

Victoria Justice (Victorious) ve Midori Francis (Bize Çıkan Yollar) ikilisini buluşturan yapım 02 Eylül 2021 Perşembe gününden itibaren Netflix kütüphanesinden izlenebilmekte.

AFTERLIFE OF THE PARTY NASIL BİR YAPIM?

Peki, Can Çıkar Huy Çıkmaz'ın konusu ne?

Film; hayatı partilerden ibaret olan Cassie'nin tuhaf bir kazada ölmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

Doğum günü haftasında ölen Cassie sürpriz bir şekilde sevdikleriyle yeniden bağlantı kurmak ve en önemlisi dünyadaki yanlışlarını düzeltip gökyüzündeki büyük VIP odasına girmeye layık olduğunu kanıtlamak için ikinci bir şans yakalar.

Cassie artık gökteki büyük partiye gidebilmek için öncelikle dünyadaki hatalarını telafi etmek zorundadır.

21-09/04/afterlife-of-the-party-izle-1630705177.jpeg

Yönetmenliğini Stephen Herek (Bill & Ted's Excellent Adventure, Mr. Holland's Opus, Rock Star), senaristliğini Carrie Freedle'ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Victoria Justice (Cassie) ve Midori Francis (Lisa) ikilisine Robyn Scott (Val), Timothy Renouf (Max), Adam Garcia (Howie), Gloria Garcia (Sofia), Myfanwy Waring (Emme), Spencer Sutherland (Koop) gibi isimler eşlik etmekte.

21-09/04/afterlife-of-the-party-foto.jpeg

"Afterlife of the Party" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin