How to Be a Cowboy 1. sezon Netflix'te başladı! Konusu, fragmanı

"Kovboy hayatı bir gelenektir. Bağımsızız ve kimseye hesap vermeyiz..." Dale Brisby'nin tüm dünyaya kovboyluğu öğretmesine tanıklık ettiğimiz "How to Be a Cowboy" Netflix'te başladı. Detaylar burada...

"Kovboy hayatı bir gelenektir. Bağımsızız ve kimseye hesap vermeyiz..."

HOW TO BE A COWBOY'U TANIYALIM!

Radiator Çiftliği'ne hoş geldiniz... Kovboyluk geleneğini yaşatmak için bir süredir sosyal medya mecralarındaki hünerlerini ve rodeo becerilerini kullanan Dale Brisby'nin şimdi de tüm dünyaya kovboyluğu öğretmesine tanıklık ettiğimiz reality programı "How to Be a Cowboy" Netflix'te başladı.

Josh Wade'in yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği How to Be a Cowboy, 01 Eylül 2021 Çarşamba tarihinden itibaren Netflix'ten izlenebiliyor.

HOW TO BE A COWBOY'DA İZLEYİCİYİ NELER BEKLİYOR?

Her bölümünde farklı bir serüvene eşlik ettiğimiz yapımda Dale ve ekibi "kovboylar kendilerinden olanı kollar" kuralına uygun bir şekilde yaşarken Radiator Çiftliği ilk olarak ilk kadın stajyeri olan boğa binicisi Jorden'ı karşılıyor.

21-09/04/how-to-be-a-cowboy-foto.jpeg

How to Be a Cowboy'un 1. sezonu, süreleri 22 ile 27 akika arasında değişen 6 bölümden oluşuyor.

Seonun bölüm isimleri; "Radiator Çiftliği'ne Hoş Geldiniz", "Sürü Gütmenin İncelikleri", "Riskli İş", "Kovboy Yarışması", "Dur, İçine Gir ve Yuvarlan", "Rodeo Zamanı" şeklinde sıralanıyor.

21-09/04/how-to-be-a-cowboy-dale-drisby.jpeg

Reality serisinin yapımcı kadrosunda Josh Wade ile birlikte Zoe Lyrintzis, Weston McFarlin, Kaitlin O'Connor, Michael Pulte gibi isimler yer alıyor.

"How to Be a Cowboy Season" (Netflix) 1. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin